Bekijk alle producten

Producten per pagina: 10 | 20 | 50 | 100 | Alle

KENWOOD knasd18e

Navigatie UPDATE 2016

Advies: € 99,00

COINS AANKOPEN Diner bij Loetje

Ga gezellig uit eten! 

http://loetje.com/over-loetje/ 

Café Loetje Café Loetje is bijna 40 jaar geleden opgericht als (biljart) café van Loetje Klinkhamer, waar je ook een lekkere gehaktbal kon eten. Kort daarna kwam de biefstuk daarbij en enige tijd later moesten de biljarttafels het veld ruimen voor het grote aantal bezoekers die speciaal langs kwamen voor deze biefstuk! De biefstuk wordt nog hetzelfde gebakken en geserveerd als toen: medium rare en in de jus. Onlangs is Café Loetje gerenoveerd maar heeft gelukkig wel dezelfde sfeer en uitstraling behouden.

Loetje a/d Amstel Loetje a/d Amstel is als 2e Loetje opgericht en inmiddels alweer verhuisd. Gevestigd aan de gezellige Amstelzijde in een mooi pand, waar al vele jaren horeca gevestigd is. Met prachtig terras aan de Amstel waar vele boten in de zomer aanleggen voor de lekkerste biefstuk! Maar ook achter het pand een heerlijk beschut terras en een groot parkeerterrein. Binnen een ruim restaurant met royale bar, waaraan ook gegeten kan worden. En een apart cafégedeelte voor koffie, krant en borrel. Boven bevinden zich nog 2 zalen, die apart maar ook gezamenlijk verhuurd worden voor borrels of vergaderingen.

Loetje Laren De derde vestiging van Loetje ligt in t Gooi, in  Laren. De oude ‘Boerenhofstede’ werd helemaal verbouwd en opgebouwd in de stijl van een oude boerenhoeve met rietendak. Loetje is wereldberoemd (ook in Amsterdam) om zijn biefstukken met frites, vandaar dat we ook ‘t Gooi niet konden weerhouden van deze lekkere gezelligheid. Ook deze Loetje heeft weer een gezellig groot terras en een aparte zaal die we graag verhuren!

Hotel Loetje Overveen In januari 2011 is Loetje Overveen geopend. Op een prachtige locatie aan de rand van de duinen en op 10 minuten rijden van Haarlem. Loetje Overveen beschikt over een mooi restaurant, met een grote bar, groot zonnig terras en parkeergelegenheid. Deze Loetje beschikt  daarnaast over  10 hotelkamers boven het restaurant.  Voor het eerst is het mogelijk om na het nuttigen van de maaltijd bij een Loetje te overnachten! De kamers zijn volledig gerenoveerd en licht en warm ingericht. Op aanvraag verhuren we ook fietsen waardoor je de prachtige omgeving kan verkennen. Met natuurlijk een heerlijke biefstuk als beloning!

Hotel Restaurant Loetje Gorssel is de negende vestiging van Loetje. Met dit filiaal, gevestigd in het voormalige De Roskam-pand tegenover Museum MORE, treden wij voor het eerst buiten de Randstad en laten wij daarmee ook de Achterhoek kennismaken met onze inmiddels beroemde biefstuk. Het eeuwenoude pand beschikt over een ruim restaurant, een zeer fraai terras, een grote zaal voor feesten en partijen en 10 hotelkamers. Naast het restaurant is een museum gevestigd, More. Dit is het grootste museum op het gebied van Nederlands Modern Realisme. Het museum trekt veel bezoekers uit het hele land. Museum More beschikt over een mooie brasserie, Café More, en ook van deze zaak voeren wij de exploitatie.

Loetje Oost Op 24 september 2012 is Loetje Oost geopend. Loetje Oost is gevestigd in een mooi pand  aan de Ruyschstraat 15 in Amsterdam. Loetje Oost is in een jaar tijd uitgegroeid als ontmoetingsplek voor de buurt. Borrelen, vergaderen, eten met de familie of grote vriendengroepen; in Loetje Oost gebeurd het allemaal. Door de verschillende ruimtes heeft Loetje Oost een gezellige en warme uitstraling. Naast de bekende biefstuk wordt hier ook veel  aandacht gegeven aan de wekelijks wisselende vegetarisch gerechten en toetjes.

Loetje aan ‘t IJ Loetje aan ‘t IJ is half augustus 2013 geopend in het prachtige pand van de Amsterdam Marina Haven, bij de NDSM-werf. Aan de kop van de haven kijkt deze Loetje van alle kanten uit over het IJ. Het uitzicht is spectaculair, maar ook van binnen valt er genoeg te zien. Bijvoorbeeld de enorme verlichte rog die aan het plafond hangt. En de vele gasten uit alle uithoeken die graag hun biefstuk in deze Loetje komen eten. Dat gaat makkelijk, want naast Loetje aan ‘t IJ ligt een groot parkeerterrein. Of nog leuker, aan het grote terras dat rondom het gebouw loopt, zijn genoeg aanlegsteigers om je boot aan te leggen. Loetje aan ‘t IJ beschikt verder nog over 2 mooie zalen, die voor verschillende doeleinden kunnen worden ingezet.

Loetje Bergen Loetje Bergen is half februari van dit jaar geopend en is gevestigd in een ruim pand tegenover de prachtige ruïnekerk van Bergen en ligt zeer centraal in het dorp. Loetje Bergen is zeer licht en ruim opgezet en daardoor ook zeer geschikt voor de (zaken)lunch. Midden in het restaurant staat royale bar, waaraan ook gegeten kan worden met 2 tot 4 personen. Loetje Bergen beschikt verder over een cafégedeelte, waar je heerlijk zit met een kop koffie of kunt borrelen. Het terras is zeer groot en biedt mooi uitzicht op de kerk en het levendige centrum van het dorp. Kortom, voor elk moment van de dag hebben wij een tafel voor u klaar!

Loetje Centraal, de naam zegt het al, ligt recht tegenover het Centraal Station in  Amsterdam. De zaak is gevestigd in het mooie pand van het Noord-Zuid Hollandsch Koffiehuis, met o.a. IAMsterdam en het GVB als buren. Loetje Centraal is al om 8.00 ’s ochtends geopend, wij serveren daar ook ontbijt, en veel koffie met gebak en zelfs een pannenkoek! Maar natuurlijk ook de vertrouwde biefstuk! Want: geen Loetje is hetzelfde, maar de biefstuk smaakt overal gelijk

Loetje Utrecht heeft 17 juni 2016 haar intrek genomen op het Oudkerkhof, midden in het historische centrum van de stad, op steenworpafstand van de Dom, in een rijksmonument met een bekende geschiedenis. Vroeger was het pand een oud koetshuis, maar veel Utrechters zullen het vooral kennen als een populaire uitgaansgelegenheid. De nieuwste Loetje – de tiende vestiging! – heeft, mede door de grote ramen, de open ruimte en het gezellige terras, een toegankelijk karakter. Vanzelfsprekend heeft het interieur herkenbare Loetje elementen en kunt u hier, zoals bij elke Loetje, onder andere terecht voor de lekkerste biefstuk!

Gelhard Classic 40 Silver

CLASSIC VINTAGE LOOK&FEEL 

CD Tuner with RDS FM radio, scan, memory 18, the latest technology in retro style
DIN mounting dimensions, ISO connectors, preamp output, front Aux input
Full duplex speaker phone with Bluetooth version 2.0 / A2DP
4x100 Watt channel, high quality front in chrome finish, 60s 70s Style
CD with MP3 / WMA, USB and SD / MMC card slot up to 16GB

Advies: € 199,95

Gelhard Classic 40 BLACK

CLASSIC VINTAGE LOOK&FEEL

CD Tuner with RDS FM radio, scan, memory 18, the latest technology in retro style
DIN mounting dimensions, ISO connectors, preamp output, front Aux input
Full duplex speaker phone with Bluetooth version 2.0 / A2DP
4x100 Watt channel, high quality front in chrome finish, 60s 70s Style
CD with MP3 / WMA, USB and SD / MMC card slot up to 16GB

Advies: € 199,95

PIONEER TS-W306R

30 cm Subwoofer,
1.300 W MAX.
350 W NOM. ( RMS )

Haal krachtige en stevige lage tonen in je auto – uit een subwoofer met een wereldvermaarde stamboom. Deze subwoofer is voorzien van een naadloze conus van IMPP-composiet, die superieure duurzaamheid en een rotsvaste laag levert, uit de ultra-stijve, maar lichtgewicht constructie. Dit alles gecombineerd geeft je geringe vervorming en krachtig laag bij hoge geluidsdrukniveaus.

Bedrading en installatie is gemakkelijk en de subwoofer kan in een kast worden gezet. Het uiterlijk past bij de installatie van je GM-A-versterker.

Advies: € 119,00

PIONEER GXT-X2-PACK

Pioneer Pakket 4 kanaals!

6x9 speakers voor de beste beats!
De nieuwe TS-W306R in een prachtige NE1212.1 Necom kist. brengen klant en kwaliteit samen. Geweldige combinatie.
Ondersteuning van de Excalibur X500.4 Versterker en Necom kabelset X8GA 2-y kunnen we het feest laten beginnen! 

NEW! - 12" Subwoofer with IMPP™ Cone.

1300 Watts Max Power (350 Watts Nominal)
New Voice Coil Cooling System (VCCS)
IMPP cone produces tight and accurate bass
Specially designed Voice coil offers higher power handling


Lege Subwoofer behuizing 1
2 inch diameter (27L)

18mm MDF
enkele vergulde aansluit-terminal
inclusief 30cm 2 x 2,5mm speakerdraad
afmeting: (22.4 29.9)x40.4×38.1

4 Kanaals versterker 
2000 watts

Max. vermogen 4 x 500 Watts
Output vermogen @ 4Ohms: 50W x 4ch
150W x 2ch gebrugd
THD: <0.1%
Freq.bereik (�1dB): 20Hz-25kHz
Signal to noise ratio: >92dB
Gevoeligheid: 150mV-8V
Aanbevolen zekering: 20A x 2
Afmetingen (in mm): 300mm x 230mm x 55mm

Advies: € 299,00

PIONEER GXT-X1-PACK

Pioneer Pakket

De nieuwe TS-W306R in een prachtige NE1212.1 Necom kist. brengen klant en kwaliteit samen. Geweldige combinatie.
Ondersteuning van de Excalibur X500.2 Versterker en Necom kabelset X8GA kunnen we het feest laten beginnen! 

NEW! - 12" Subwoofer with IMPP™ Cone.

1300 Watts Max Power (350 Watts Nominal)
New Voice Coil Cooling System (VCCS)
IMPP cone produces tight and accurate bass
Specially designed Voice coil offers higher power handling

Lege Subwoofer behuizing 1
2 inch diameter (27L)

18mm MDF
enkele vergulde aansluit-terminal
inclusief 30cm 2 x 2,5mm speakerdraad
afmeting: (22.4 29.9)x40.4×38.1

In combinatie met de betrouwbare X500.2 van Excalibur.
2 Kanaals versterker 
1000 watts

Max vermogen: 1000 Watts 
Output vermogen @ 4Ohms: 50W x 2ch 
150W x 1ch gebrugd 
THD:<0.1% 
Freq.bereik (�1dB): 20Hz-25kHz 
Signal to noise ratio: >88dB 
Gevoeligheid: 150mV-8V 
Aanbevolen zekering: 30A x 1 
Afmetingen(in mm): 225mm x 230mm x 55mm

Advies: € 249,00

PIONEER GXT1212.2PACK

Pioneer Pack

Shake the ground! Double trouble.
De nieuwe 2017 woofers van Pioneer gecombineerd in een prachtige zwart afgewerkte Necom

GXT1212.2PACK

2 x TS-W306R
1 x NED1212.2

Advies: € 249,00

PIONEER GM-A6704

4-Channel Bridgeable
Amplifier (1000W)

Versterk je audio-ervaring.
Geef toe aan je diepste verlangen naar echte power. Kies zelf hoe je alles uitwerkt dankzij de overbrugbare versterkers. Maar denk wel aan de gevolgen van wat je doet: voortaan krijg je enkel nog zuivere, heldere audiokracht zonder vervorming.

De GM-A6704 zet je systeem in vuur en vlam, maar zonder zelf te oververhitten. Deze versterkers zijn technologische pareltjes. Voel jij het al kriebelen?

4-kanaals
combineer verbluffende kracht met een groots geluid voor een luide, heldere en ruisvrije muziekervaring

Variabele HPF
pas je high-pass filterfrequentie aan voor een betere flexibiliteit van je audiosysteem

Variabele LPF
pas je low-pass filterfrequentie aan voor een betere flexibiliteit van je audiosysteem

Advies: € 279,00

PIONEER GM-A5702

2-kanaals overbrugbare
versterker (1000 W)

Stel de perfecte geluidsinstallatie samen.
De krachtige GM-A5702 werd ontworpen om de audio-ervaring in je auto naar een hoger niveau te tillen. Hij biedt je een totale installatievrijheid en geeft geen vervorming. Met een koellichaam uit één stuk en een versterkingsfactor tot 6,5 dB krijg je in je auto de geluidsomgeving die je altijd al wilde.

De GM-A5702 biedt ondersteuning voor luidsprekers van 2 en 4 ohm, en produceert een enorm vermogen van 1000 W.

Variabele LPF
pas je low-pass filterfrequentie aan voor een betere flexibiliteit van je audiosysteem

Advies: € 249,00

Hulp nodig?

WhatsApp ons Bel mij terug