Bekijk alle producten

Producten per pagina: 10 | 20 | 50 | 100 | Alle

Infinity Subblsm2

Underseat Subwoofer 125W RMS

Ontdek de ultieme kracht van geluid met de InfinityWoofer 8" (200mm) Auto Subwoofer! Ervaar een ongeëvenaarde audiobeleving tijdens het rijden met deze hoogwaardige subwoofer die speciaal is ontworpen om je muziek naar een hoger niveau te tillen. Met indrukwekkende specificaties en functionaliteiten biedt de InfinityWoofer een meeslepend geluid dat je zintuigen zal prikkelen.

De ingebouwde versterker van deze subwoofer levert een krachtige output van 125W RMS, waardoor je kunt genieten van een diepe, resonerende bas. De subwoofer heeft een uitgebreid frequentiebereik van 35Hz - 120Hz, waardoor je alle nuances van lage tonen kunt waarnemen met een uitzonderlijke helderheid.

Met een 15A zekering en een maximale stroomafname van 12A ben je verzekerd van een stabiele en betrouwbare prestatie. Bovendien heeft de InfinityWoofer een quiescent stroomverbruik van minder dan 800mA, waardoor je energie bespaart zonder concessies te doen aan de geluidskwaliteit.

De subwoofer is ontworpen met veelzijdigheid in gedachten en biedt verschillende ingangssensitiviteiten. Je kunt je audioapparatuur eenvoudig aansluiten via de 0.05V - 2V line-level ingang of de 0.5V - 20V high-level ingang. Hierdoor is de InfinityWoofer compatibel met diverse systemen en bronnen, waardoor je de vrijheid hebt om je muziek te beleven zoals jij dat wilt.

De crossover-frequentie van 50Hz - 120Hz en de 12dB/octave crossover-helling stellen je in staat om het geluid precies naar jouw voorkeur af te stemmen. Met de bass-boost functie kun je de basrespons verder versterken, met een bereik van 0dB tot +9dB bij 70Hz. Zo kun je de perfecte balans creëren en de impact van je favoriete muziek voelen tot in elke vezel van je lichaam.

Kies voor de InfinityWoofer 8" (200mm) Auto Subwoofer en ervaar geluidskwaliteit die je verwachtingen zal overtreffen. Of je nu een liefhebber bent van pittige beats of een liefhebber van diepe bas, deze subwoofer levert keer op keer een indrukwekkende prestatie. Upgrade je autorit en geniet van de krachtige, meeslepende muziek die je verdient.

Bestel vandaag nog de InfinityWoofer 8" (200mm) Auto Subwoofer en ontdek de ware betekenis van geluidskwaliteit op de weg.

Woofer 8" (200mm)
Amplier Power 125W RMS
Frequency Response 35Hz – 120Hz
Fuse 15A
Maximum Current Draw 12A
Quiescent Current Draw <800mA
Input Sensitivity 0.05V – 2V Line-Level Input;
0.5V – 20V High-Level Input
Crossover Frequency 50Hz – 120Hz
Crossover Slope 12dB/octave
Bass Boost 0dB to +9dB @ 70Hz

Advies: € 369,99

Infinity AMPRF6001A

600W RMS VERSTERKER

Ontdek de kracht van geluid met de Infinity 600W RMS autoversterker. Deze baanbrekende Klasse D-versterker tilt je audiobeleving naar een geheel nieuw niveau. Met een vermogen van 600 watt RMS levert deze versterker dynamisch geluid dat elke noot tot leven brengt, of je nu van rock, pop, hip-hop of klassieke muziek houdt.

De Infinity autoversterker is ontworpen met precisie en vakmanschap, wat resulteert in ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Dankzij het variabele laagdoorlaatfilter kun je de lage frequenties nauwkeurig afstemmen op jouw persoonlijke voorkeur en de perfecte balans vinden tussen helderheid en diepte. Dit zorgt ervoor dat elke baslijn en beat kristalhelder en strak klinkt, waardoor je een meeslepende luisterervaring krijgt.

Met de variabele basversterking heb je volledige controle over de lage tonen. Of je nu een subtiele bas wilt voor een ontspannen rit of een krachtige bas die je ramen laat trillen, deze versterker kan het allemaal aan. Pas eenvoudig de basversterking aan naar jouw smaak en geniet van diepe, rijke basweergave die je hart sneller doet kloppen.

Naast indrukwekkend geluid biedt de Infinity autoversterker ook een stijlvol en compact ontwerp dat naadloos in elk voertuig past. De versterker is gebouwd met duurzaamheid in gedachten, waardoor hij bestand is tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik op de weg.

Met de Infinity 600W RMS autoversterker geniet je van een sonische krachtpatser die elke rit verandert in een concert op wielen. Ervaar de perfecte combinatie van kracht, controle en geluidskwaliteit. Upgrade vandaag nog je audiosysteem en laat je muziek tot leven komen met de Infinity autoversterker.

Algemene specificaties 350 watt RMS x 1 bij 4 ohm (600 watt RMS x 1 bij 2 ohm) Klasse D-versterkertechnologie Variabel laagdoorlaatfilter (32-320 Hz, 12 dB/octaaf) Variabele basversterking (0-12 dB bij 45Hz) Faseschakelaar (0, 180 graden) Voorversterker- en luidsprekerniveau-ingangen Zekeringwaardering 30A x 2 Aanbevolen stroom- en massakabels van 8 gauge - bedrading en hardware niet inbegrepen bij de versterker BxHxD = 220 mm x 55,5 mm x 180 mm BxHxD = 8-11/16" x 2-3/16" x 7-1/8" Aanbevolen stroom- en massakabels van 4 gauge - bedrading en hardware niet inbegrepen bij de versterker BxHxD = 360 mm x 55,5 mm x 180 mm BxHxD = 14-3/16

Advies: € 299,95

Infinity AMP3004A

4x75, 4x100 of 2x200W VERSTERKER

Ontdek de kracht van geluid met de Inifity autoversterker. Deze baanbrekende klasse D-versterker tilt je audio-ervaring naar een geheel nieuw niveau. Met een vermogen van 4x75 of 2x200 watt RMS levert deze versterker dynamisch geluid dat elke noot tot leven brengt, of je nu van rock, pop, hip-hop of klassieke muziek houdt.

De Inifity autoversterker is ontworpen met precisie en vakmanschap, wat resulteert in ongeëvenaarde geluidskwaliteit. De variabele laagdoorlaatfilter stelt je in staat om de lage frequenties nauwkeurig af te stemmen op je persoonlijke voorkeur en de perfecte balans te vinden tussen helderheid en diepte. Dit zorgt ervoor dat elke baslijn en beat kristalhelder en strak klinken, en biedt je een meeslepende luisterervaring.

Met de variabele basversterking heb je volledige controle over de lage frequenties. Of je nu een subtiele bas wilt voor een ontspannen rit of een krachtige bas die de ramen doet trillen, deze versterker kan het allemaal aan. Pas eenvoudig de basversterking aan naar jouw smaak en geniet van diepe, rijke basweergave die je hart sneller doet kloppen.

Naast indrukwekkend geluid biedt de Inifity autoversterker ook een stijlvol en compact ontwerp dat naadloos in elk voertuig past. De versterker is gebouwd met duurzaamheid in gedachten, waardoor hij bestand is tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik op de weg.

Met de Inifity autoversterker geniet je van een sonische krachtpatser die elke reis verandert in een concert op wielen. Ervaar de perfecte combinatie van kracht, controle en geluidskwaliteit. Upgrade vandaag nog je audiosysteem en laat je muziek tot leven komen met de Inifity autoversterker.

Algemene specificaties 75 watt RMS x 4 bij 4 ohm (100 watt RMS x 4 bij 2 ohm) 200 watt RMS x 2 bij 4 ohm in brugmodus (4-ohm stabiel in brugmodus) Variabele hoog- en laagdoorlaatfilters (32-320 Hz, 12 dB/octaaf) op voor- en achterkanalen Voorversterker- en luidsprekerniveauingangen Voorversterkeruitgangen Zekeringwaarde 30A x 2 8-gauge voedings- en massadraden worden aanbevolen - bekabeling en bevestigingsmateriaal niet inbegrepen bij de versterker BxHxD = 320 mm x 55,5 mm x 180 mm BxHxD = 12-5/8" x 2-3/16" x 7-1/8"

Advies: € 299,95

PIONEER TS-WX140DA

Ruimtebesparende actieve subwoofer met ingebouwde Class-D-versterker die gebruik maakt van DIGITAL BASS CONTROL voor DEEP, NATURAL en DYNAMIC geregelde bas. Eenvoudig te installeren dankzij zijn kleine afmetingen. (170 W)

Pioneer lanceert nog een product in deze generatie van versterkte Class-D-subwoofers, met integratie van DIGITAL BASS CONTROL. Deze unieke functie genereert drie selecteerbare basmodi: DEEP NATURAL en DYNAMIC, waarbij 170 Watt krachtige, rijke, diepe bas wordt geproduceerd die u kunt voelen, zonder ruimte te verliezen. Gebruikers kunnen rechtstreeks via de bijgeleverde bedrade afstandsbediening de drie basmodi gemakkelijk regelen en aanpassen en u kunt de TS-WX140DA gemakkelijk monteren onder de voorstoelen of in de koffer.

Dankzij het gebruik van Class-D-technologie is de Pioneer TS-WX140DA nog gemakkelijker te installeren, aangezien deze zowel hoge (luidspreker-lijningang) als lage (RCA-lijningang) ingangssignalen kan verwerken, waardoor u deze kunt aansluiten op uw achteraf geplaatste of originele stereo-installatie, zodat u uw huidige geluid gemakkelijk kunt upgraden.

De TS-WX140DA is een kleine actieve subwoofer in een afgesloten behuizing die 170 W maximumvermogen en 50 W nominaal vermogen levert.

CarSoundFitApp
DIGITAL BASS CONTROL
Grootte: 20 cm
Maximaal opgenomen: vermogen 170 W
Continu uitgangsvermogen (RMS): 50 W
Frequentierespons DEEP-basmodus: 20 - 200 Hz
NATURAL-basmodus: 40 - 200 Hz
DYNAMIC-basmodus: 40 - 160 Hz
Gevoeligheid DEEP-basmodus: 95 dB
NATURAL-basmodus: 98 dB
DYNAMIC-basmodus: 100 dB
Woofermateriaal: Aluminium
Surround: Urethaan
Type stemspoel: Ronde, koperen draad met 4 lagen
Stemspoel bobijntype: Glazen Stemspoel
Magneten: Strontium
Gewicht: 3,1 kg
Afmetingen (B x H x D): 280 x 200 x 70

Advies: € 999,00

PIONEER SPH-EVO950DAB

Enkel DIN - Carplay - Andoid Auto - Bluetooth

Dankzij de modulaire structuur kan de 9-inch SPH-EVO950DAB worden gemonteerd in auto's waar dit voorheen onmogelijk was. 9" modulaire multimediaspeler met capacitief touchscreen en eenvoudige smartphone-connectiviteit die Apple CarPlay draadloos, Android Auto draadloos, DAB/DAB+ digitale radio, CarAVAssist-app, Spotify, Waze, Bluetooth en een 13-bands GEQ ondersteunt.

Met de 'zwevende' of 'tablet'-achtige installatie de SPH-EVO950DAB modulaire ontvanger kan in veel voertuigtypes worden geïnstalleerd, dankzij de unieke universele installatiemogelijkheden.

De SPH-EVO950DAB is ook verkrijgbaar als een complete oplossing speciaal voor uw Fiat Ducato 8* (modeljaar vanaf 2021), Fiat Ducato III* (type X290, modeljaar vanaf 2014), de Ford Transit** 2T (V363MCA), modeljaar vanaf 2019), Ford Transit** 2T (V363), modeljaar vanaf 2013 tot 2018, Ford Transit** Custom (V362MCA), modeljaar vanaf 2018, en de Ford Transit** Custom (V362), modeljaar vanaf 2013 tot 2017 ) campers.

*Compatibel voor campers zonder stereo-installatie met led vanaf de fabriek wanneer nieuw.
**Compatibel voor campers waarin geen stereo is geïnstalleerd vanaf de fabriek wanneer deze nieuw is, of wanneer een 1-Din stereo is geïnstalleerd.

Er zijn ook pakketten beschikbaar die ook inclusief een speciale Camper Navigation-app. Deze Camper Navigation-app bevat speciale routes die zijn ontworpen voor uw camper, inclusief voertuigafmetingen voor lage bruggen en smalle straatjes, downloadbare Europese kaarten van 48 landen, 24.000 door PROMOBIL geselecteerde camper-POI's, live verkeersinformatie, 3 jaar kaartupdates en nog veel meer.

Wifi®
Met ingebouwde Wi-Fi® u kunt genieten van draadloze connectiviteit die speciaal is ontworpen om een kabelvrije dataverbinding tussen uw smartphone en de ontvanger te ondersteunen.

Apple CarPlay
Is slimmer, veiliger en leuker manier om uw iPhone® in de auto. Apple CarPlay biedt iPhone-gebruikers een ongelooflijk intuïtieve manier om te bellen, kaarten te gebruiken, naar muziek te luisteren en toegang te krijgen tot berichten met slechts een woord of aanraking. Apple CarPlay vereist iPhone 5 of nieuwer met de nieuwste versie van iOS.

Android Auto
Breidt het Android-platform uit naar de auto op een manier die speciaal is gebouwd om te rijden en brengt u automatisch nuttige informatie en organiseert deze in eenvoudige kaarten die verschijnen wanneer ze nodig zijn. Het is ontworpen om afleiding tot een minimum te beperken, zodat u zich kunt blijven concentreren op de weg voor u. Android Auto is compatibel met Android-telefoons met Android 5.0 (Lollipop) of hoger. Android Auto is mogelijk niet op alle apparaten en niet in alle landen of regio's beschikbaar.

Waze
Waze is een sociale GPS-app voor autorijden/navigatie die kaart, real-time verkeersinformatie en diverse andere informatie waartoe u toegang hebt op het grote display van Pioneer-compatibele multimedia-apparaten.

DAB+
Geniet van het luistergemak naar uw favoriete radiozenders in kristalheldere digitale kwaliteit dankzij een ingebouwde digitale radiotuner.

Digital Radio Tick Mark Approved product
Fabrikanten moeten voldoen aan de minimale specificatie, geverifieerd door onafhankelijke testen. Alle Pioneer-producten die deze Digital Radio Tick Mark gebruiken, zijn onafhankelijk getest en goedgekeurd, zodat u ze met vertrouwen kunt kopen.

Bluetooth®
Houd u aan de lokale verkeersregels met ingebouwde -in Bluetooth (HFP). Handsfree bellen met breedbandspraak, draadloze audiostreaming (A2DP) met zoeken naar artiest, album en nummer, eenvoudig koppelen en audio regelen (AVRCP), Bluetooth® draadloze technologie heeft het leven in de auto veiliger en handiger gemaakt.

9" capacitief touchscreen
Een volledig plat touchscreen dat snelle en responsieve multi-touch-bewegingen mogelijk maakt zoals knijpen om te zoomen, plus veeg- en scrollbediening binnen handbereik, tot in zeer hoge details.

Gemaakt voor iPhone
Met iPhone Direct Control kunt u uw i-device rechtstreeks vanaf het dashboard van uw auto en geniet van superieur geluid.

Dubbele camera-ingang
Met dubbele camera-ingangen kunt u een achteruitrijcamera (naar achteren gericht) en camera aan de voorzijde die kan helpen met zicht naar voren en naar achteren, slepen of parkeren.

FLAC
Geniet van FLAC verliesvrije digitale audiobestanden in uw voertuig met afspeeluitgang op CD-kwaliteit, zonder dat je hoeft te converteren.

13-bands grafische EQ
Pas je audio-uitvoer tot in detail aan voor een muziekervaring die is afgestemd op jouw voorkeuren.

Meerkleurige verlichting
Stem de display- en toetsverlichting af op de interieurverlichting van uw voertuig met een reeks eindeloze kleurencombinaties.

CarAVAssist-app
CarAVAssist App supports home screen customisation, OTA (Over The Air) updates and other functions.

Siri Eyes Free
Make use of your iPhone's Siri functionality through your unit's external microphone and the speakers of your vehicle

Compatible with Android
Connect and listen to music stored on your device without the need for an app

Modular design
A touchscreen with separated control unit allows flexible installation.

WebLink
The new WebLink app expands in-car entertainment with an amazing world of apps. Enjoy personalised music, videos, and other connected content powered by your phone/ tablet and the cloud.

Advies: € 1.199,00

Subsonic Superdrive 2-in-1 pack

1x SV200 - 1x GS850-X Gamestuur

Dit 2-in-1 Gamestuur pack bevat het instapmodel en het meest geavanceerde racestuur van Subsonic.

De Driving Wheel is de onmisbare accessoire voor het spelen van racegames op Playstation 4 / PS4 Slim / PS4 Pro / Xbox One / Nintendo Switch-system.

Volledig verstelbaar en instelbaar, programmeer de knoppen, paddles en pedalen rechtstreeks op het stuur of in het configuratiemenu van de controller van je game.

- Dankzij de programmeerfunctie is het Driving Wheel compatibel met alle games op de markt: Gran Turismo Sport (GT Sport), Forza Motorsport 7, Forza Horizon, Dirt Rally, GTA V, Farming Simulator, Drive club en Project Cars.

Advies: € 229,00

Subsonic Superdrive Starterspack

4x Subsonic Superdrive hoogwaardige gamesturen.

Starterspack bestaat uit:
- 1x SV200
- 1x GS450
- 1x SV950
- 1x GS850-X

Voor de verschillende functies van de gamesturen kunt u contact met ons opnemen.

De Driving Wheel is de onmisbare accessoire voor het spelen van racegames op Playstation 4 / PS4 Slim / PS4 Pro / Xbox One / Nintendo Switch-system.

Volledig verstelbaar en instelbaar, programmeer de knoppen, paddles en pedalen rechtstreeks op het stuur of in het configuratiemenu van de controller van je game.

- Dankzij de programmeerfunctie is het Driving Wheel compatibel met alle games op de markt: Gran Turismo Sport (GT Sport), Forza Motorsport 7, Forza Horizon, Dirt Rally, GTA V, Farming Simulator, Drive club en Project Cars.

Advies: € 449,00

Subsonic Superdrive SV950

Dit Racestuur met pedalen is geschikt voor PS4, Xbox Serie X/S, Xbox One, PC.

Advies: € 129,00

Subsonic Superdrive SV750

Sportief en strak design dat zorgt voor een ultrarealistische rijervaring.

Advies: € 119,00

Infinity The Legend Returns

COMING SOON! COMING SOON! COMING SOON! COMING SOON! COMING SOON! COMING SOON! COMING SOON! COMING SOON! COMING SOON! COMING SOON! COMING SOON! COMING SOON! COMING SOON! COMING SOON!

Advies: € 0,00

HULP NODIG?

WhatsApp Bel mij terug