Bekijk alle producten

Producten per pagina: 10 | 20 | 50 | 100 | Alle

Bosch Accu Ruitenreiniger

De Bosch accu ruitenreiniger GlassVac Solo is een praktische reiniger voor een groot aantal toepassingen zoals het reinigen van ramen, spiegels, douches en gemorste vloeistoffen

Het EasyGlide wisserblad met rubber coating zorgt voor gemakkelijker glijden en sneller werken. Dankzij het zeer compact ontwerp kan je tot aan de rand van het oppervlak reinigen. De GlassVAC Solo wordt geleverd met een USB kabel en een grote mondstuk (266 mm).

Advies: € 59,95

Blaupunkt Airco Moby Blue S 09 2,6 kW

Moby Blue S 09 is een smaakvolle airconditioning met als belangrijkste functie: koeling.

Uitstekend geschikt voor warme temperaturen. Een perfecte combinatie van topprestaties en milieubescherming. Zo wordt het ecologische gas R290 gebruikt. Automatische afvoer door middel van een zeer efficiënt verdampingssysteem is ook aanwezig. Modellen "S" van de Moby Blue-serie zijn een voortzetting van de veelzijdige en succesvolle voorbeelden van voorgaande jaren, zoals de MB1312, MB1012 en MB1011E. We hebben de hele ervaring van de afgelopen jaren gebruikt om de nieuwe apparaten te ontwikkelen. We hebben een nieuwe compressor geïnstalleerd op basis van het koelmiddel R290, dat

Advies: € 499,00

Quirky STEM - citrus spray - wit

Kleur Wit
Materiaal Kunststof
Makkelijk schoon te maken Ja
Breedte 25.4 mm
Diepte 25.4 mm

Advies: € 19,95

Quirky PORTION - maatschep lepels koken

Met Portion lepels kunt u afmeten, mixen en opdienen, allemaal met één hulpmiddel. Als u klaar bent, hangt u ze aan een haak om rommel in uw keukenla tegen te gaan.

De Portion lepels zijn verkrijgbaar in een set van twee lepels: de grote heeft meetlijnen bij de hoeveelheden van 1 theelepel, 1 eetlepel en 2 eetlepel; de kleine geeft de maten van 1/4 theelepel, 1 theelepel en 2 theelepels aan

Advies: € 24,95

Quirky CONVERGE POWER CHARGERConverge is dé manier om je telefoon, tablet of camera op te laden én in het oog te houden. Dit docking station met vier USB-poorten is zowel geschikt voor apparaten die van onderen worden aangesloten als van opzij. In beide gevallen is van snoeren niets te zien.

Advies: € 39,95

Quirky CLICK N COOK - Keukenspatel setClick n Cook is essentieel in iedere keuken. Met dit modulaire spatelsysteem heb je al je belangrijke gereedschap voorhanden. Eén ergonomische steel en vijf losse opzetjes, inclusief opbergblok. Ga je vis bakken? Hamburgers? Of toch liever pannenkoeken?

Advies: € 34,95

Quirky ALIGN - Nietmachine uit twee delenNagelen Ja
Vastpennen Ja
Kleur Blauw, Turkoois
Materiaal Kunststof, Silicone, Roestvrijstaal
Laadsysteem nietjes Voorkant

Advies: € 24,95

Quirky Sheath - Schaar en mes in éénOp het eerste gezicht is Sheath een standaardschaar. Maar hij blijkt verborgen talenten te hebben. Je kunt één van de bladen namelijk heel simpel in het handvat laten verdwijnen. Waardoor je een bijzonder praktisch huishoudmes overhoudt. Papier snijden, dozen openmaken, krullen trekken in lintjes: allemaal gesneden koek.

Advies: € 24,95

Quirky Glide - Messenreiniger

Opklikbare Messenreiniger.
Glide klikt u veilig op ieder keukenmes, en beweegt u moeiteloos naar boven en beneden om beide zijden te reinigen hulp van een doekje of uw vingers. De ergonomische grip van Glide zorgt voor meer comfort en veiligheid, maar wordt met gemak in uw la of op uw mes bewaard dankzij het compacte profiel.

Per 2 verpakt.

Advies: € 24,95

Severin Frituurpan

Kenmerken van de Severin Friteuse FR 2433:

- Vermogen: ca. 1800 W
- Capaciteit / inhoud: ca. 2,5 Liter
- Frituurpan met antiaanbak laag
- 2 controlelampjes
- Oververhittingsbeveiliging
- Regelbare thermostaat tot 190 °C
- Deksel opent door een druk op de knop
- Snoeropbergmogelijkheid
- 30 minuten timer met zoemer
- Draairichting deuren verwisselbaar

Advies: € 49,95

HULP NODIG?

WhatsApp Bel mij terug