Bekijk alle producten

Producten per pagina: 10 | 20 | 50 | 100 | Alle

Quirky STEM - citrus spray - wit

Kleur Wit
Materiaal Kunststof
Makkelijk schoon te maken Ja
Breedte 25.4 mm
Diepte 25.4 mm

Advies: € 19,95

Quirky PORTION - maatschep lepels koken

Met Portion lepels kunt u afmeten, mixen en opdienen, allemaal met één hulpmiddel. Als u klaar bent, hangt u ze aan een haak om rommel in uw keukenla tegen te gaan.

De Portion lepels zijn verkrijgbaar in een set van twee lepels: de grote heeft meetlijnen bij de hoeveelheden van 1 theelepel, 1 eetlepel en 2 eetlepel; de kleine geeft de maten van 1/4 theelepel, 1 theelepel en 2 theelepels aan

Advies: € 24,95

Quirky CONVERGE POWER CHARGERConverge is dé manier om je telefoon, tablet of camera op te laden én in het oog te houden. Dit docking station met vier USB-poorten is zowel geschikt voor apparaten die van onderen worden aangesloten als van opzij. In beide gevallen is van snoeren niets te zien.

Advies: € 39,95

Quirky CLICK N COOK - Keukenspatel setClick n Cook is essentieel in iedere keuken. Met dit modulaire spatelsysteem heb je al je belangrijke gereedschap voorhanden. Eén ergonomische steel en vijf losse opzetjes, inclusief opbergblok. Ga je vis bakken? Hamburgers? Of toch liever pannenkoeken?

Advies: € 34,95

Quirky ALIGN - Nietmachine uit twee delenNagelen Ja
Vastpennen Ja
Kleur Blauw, Turkoois
Materiaal Kunststof, Silicone, Roestvrijstaal
Laadsysteem nietjes Voorkant

Advies: € 24,95

Quirky Sheath - Schaar en mes in éénOp het eerste gezicht is Sheath een standaardschaar. Maar hij blijkt verborgen talenten te hebben. Je kunt één van de bladen namelijk heel simpel in het handvat laten verdwijnen. Waardoor je een bijzonder praktisch huishoudmes overhoudt. Papier snijden, dozen openmaken, krullen trekken in lintjes: allemaal gesneden koek.

Advies: € 24,95

Quirky Glide - Messenreiniger

Opklikbare Messenreiniger.
Glide klikt u veilig op ieder keukenmes, en beweegt u moeiteloos naar boven en beneden om beide zijden te reinigen hulp van een doekje of uw vingers. De ergonomische grip van Glide zorgt voor meer comfort en veiligheid, maar wordt met gemak in uw la of op uw mes bewaard dankzij het compacte profiel.

Per 2 verpakt.

Advies: € 24,95

Quirky Rake-n-Tamp - Schuifbare hark voor tuingras en bladeren

Harken en aanstampen.

Rake 'n' Tamp is een veelzijdig stuk tuingereedschap dat harkt en ingeschoven wordt het een vlak samenpers oppervlak. Als uw verzamelde bladeren helemaal geperst zijn, kunt u Rank 'n' Tamp rechtop op zijn plek zetten voor een gemakkelijke opslag.

Advies: € 39,95

Quirky Slice - Pizzaroller / Mes

Pizzasnijder wiel met messen.

Slice is een makkelijk te gebruiken groot pizza mes met een ergonomisch design en messen om de korst te snijden aan beide zijden van het wiel. Dit speciaal ontworpen hulpmiddel gebruikt het lichaamsgewicht van de gebruiker om vloeiend te snijden, zodat het nooit nog een tweede keer hoeft. Als u klaar bent, kunt u Slice in de vaatwasser doen voor een snelle reiniging.

Materialen: roestvrij staal, kunststof

Advies: € 24,95

Quirky Verseur - 4-in-1 wijnopener - Kurkentrekker - RoodVerseur is een multifunctionele tool voor iedere wijnliefhebber. Niet alleen heb je een hoogwaardige kurkentrekker tot je beschikking, in de voet zit een lood- en foliesnijder verwerkt. Ook handig: een schenktuit en een stop, geïntegreerd in de greep.

Advies: € 29,95

HULP NODIG?

WhatsApp Bel mij terug