Bekijk alle producten

Producten per pagina: 10 | 20 | 50 | 100 | Alle

Infinity AMPRF6001A

600W RMS VERSTERKER

Ontdek de kracht van geluid met de Infinity 600W RMS autoversterker. Deze baanbrekende Klasse D-versterker tilt je audiobeleving naar een geheel nieuw niveau. Met een vermogen van 600 watt RMS levert deze versterker dynamisch geluid dat elke noot tot leven brengt, of je nu van rock, pop, hip-hop of klassieke muziek houdt.

De Infinity autoversterker is ontworpen met precisie en vakmanschap, wat resulteert in ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Dankzij het variabele laagdoorlaatfilter kun je de lage frequenties nauwkeurig afstemmen op jouw persoonlijke voorkeur en de perfecte balans vinden tussen helderheid en diepte. Dit zorgt ervoor dat elke baslijn en beat kristalhelder en strak klinkt, waardoor je een meeslepende luisterervaring krijgt.

Met de variabele basversterking heb je volledige controle over de lage tonen. Of je nu een subtiele bas wilt voor een ontspannen rit of een krachtige bas die je ramen laat trillen, deze versterker kan het allemaal aan. Pas eenvoudig de basversterking aan naar jouw smaak en geniet van diepe, rijke basweergave die je hart sneller doet kloppen.

Naast indrukwekkend geluid biedt de Infinity autoversterker ook een stijlvol en compact ontwerp dat naadloos in elk voertuig past. De versterker is gebouwd met duurzaamheid in gedachten, waardoor hij bestand is tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik op de weg.

Met de Infinity 600W RMS autoversterker geniet je van een sonische krachtpatser die elke rit verandert in een concert op wielen. Ervaar de perfecte combinatie van kracht, controle en geluidskwaliteit. Upgrade vandaag nog je audiosysteem en laat je muziek tot leven komen met de Infinity autoversterker.

Algemene specificaties 350 watt RMS x 1 bij 4 ohm (600 watt RMS x 1 bij 2 ohm) Klasse D-versterkertechnologie Variabel laagdoorlaatfilter (32-320 Hz, 12 dB/octaaf) Variabele basversterking (0-12 dB bij 45Hz) Faseschakelaar (0, 180 graden) Voorversterker- en luidsprekerniveau-ingangen Zekeringwaardering 30A x 2 Aanbevolen stroom- en massakabels van 8 gauge - bedrading en hardware niet inbegrepen bij de versterker BxHxD = 220 mm x 55,5 mm x 180 mm BxHxD = 8-11/16" x 2-3/16" x 7-1/8" Aanbevolen stroom- en massakabels van 4 gauge - bedrading en hardware niet inbegrepen bij de versterker BxHxD = 360 mm x 55,5 mm x 180 mm BxHxD = 14-3/16

Advies: € 299,95

Infinity AMP3004A

4x75, 4x100 of 2x200W VERSTERKER

Ontdek de kracht van geluid met de Inifity autoversterker. Deze baanbrekende klasse D-versterker tilt je audio-ervaring naar een geheel nieuw niveau. Met een vermogen van 4x75 of 2x200 watt RMS levert deze versterker dynamisch geluid dat elke noot tot leven brengt, of je nu van rock, pop, hip-hop of klassieke muziek houdt.

De Inifity autoversterker is ontworpen met precisie en vakmanschap, wat resulteert in ongeëvenaarde geluidskwaliteit. De variabele laagdoorlaatfilter stelt je in staat om de lage frequenties nauwkeurig af te stemmen op je persoonlijke voorkeur en de perfecte balans te vinden tussen helderheid en diepte. Dit zorgt ervoor dat elke baslijn en beat kristalhelder en strak klinken, en biedt je een meeslepende luisterervaring.

Met de variabele basversterking heb je volledige controle over de lage frequenties. Of je nu een subtiele bas wilt voor een ontspannen rit of een krachtige bas die de ramen doet trillen, deze versterker kan het allemaal aan. Pas eenvoudig de basversterking aan naar jouw smaak en geniet van diepe, rijke basweergave die je hart sneller doet kloppen.

Naast indrukwekkend geluid biedt de Inifity autoversterker ook een stijlvol en compact ontwerp dat naadloos in elk voertuig past. De versterker is gebouwd met duurzaamheid in gedachten, waardoor hij bestand is tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik op de weg.

Met de Inifity autoversterker geniet je van een sonische krachtpatser die elke reis verandert in een concert op wielen. Ervaar de perfecte combinatie van kracht, controle en geluidskwaliteit. Upgrade vandaag nog je audiosysteem en laat je muziek tot leven komen met de Inifity autoversterker.

Algemene specificaties 75 watt RMS x 4 bij 4 ohm (100 watt RMS x 4 bij 2 ohm) 200 watt RMS x 2 bij 4 ohm in brugmodus (4-ohm stabiel in brugmodus) Variabele hoog- en laagdoorlaatfilters (32-320 Hz, 12 dB/octaaf) op voor- en achterkanalen Voorversterker- en luidsprekerniveauingangen Voorversterkeruitgangen Zekeringwaarde 30A x 2 8-gauge voedings- en massadraden worden aanbevolen - bekabeling en bevestigingsmateriaal niet inbegrepen bij de versterker BxHxD = 320 mm x 55,5 mm x 180 mm BxHxD = 12-5/8" x 2-3/16" x 7-1/8"

Advies: € 299,95

SONY XM-5ES

Superieur geluid en veelzijdigheid
De XM-5ES Mobile ES™ 5-kanaals versterker tilt de audio in uw auto naar een hoger niveau. Ontworpen met ultieme precisie: geniet van elk detail van de muziek dankzij een verbeterde frequentierespons en 4 x 100 W (2 x 330 W gebrugd) + 1 x 450 W RMS. Dankzij de nieuwe functie voor signaalsomming en gecombineerde pre-outs bent u verzekerd van naadloze installatie in verschillende soorten voertuigen.

4 x 100 W + 1 x 450 W RMS-uitgangsvermogen

Geniet van dynamisch geluid met een 4 x 100 W (2 x 330 W gebrugd) + 1 x 450 W RMS-uitgangsvermogen bij 4 ohm / 4 x 165 W + 1 x 750 W RMS-uitgangsvermogen bij 2 ohm. De uiterst efficiënte klasse-D-versterker versterkt de muziek in uw auto en biedt diverse speakerconfiguraties.

Muziek zoals de artiest die bedoeld heeft

Met hi-res audio hoort u de kleinste nuances in geluid van studiokwaliteit waaraan cd's niet kunnen tippen. Ervaar de muziek alsof de artiest recht voor uw neus staat. De XM-5ES 5-kanaals versterker verbetert elk nummer, ook hi-res audiobestanden.

Premium circuitcomponenten zorgen samen voor ultieme efficiëntie en perfecte geluidsweergave, zodat elke rit de soundtrack krijgt die hij verdient.

Geoptimaliseerde voedingsblokken
Het voedingsblok is zo ontworpen dat de elektriciteit zeer efficiënt en vrijwel zonder ruis wordt overgedragen, en de DC-converter met een ringkerntransformator zorgt voor minder elektromagnetische interferentie. Voor het voortbrengen van verfijnd geluid met ultrahoge frequenties zijn elk kanaalblok en de klasse-D-versterking geïsoleerd en hebben ze een eigen aardingscircuit, zodat signaalstoring tot het minimum wordt beperkt.

Exclusieve componenten voor superieur geluid
De verbeterde spoelen met OFC-draden zijn gekozen vanwege de geringere interne weerstand en het verbeterde karakter van het geluid, terwijl de elektrolytische condensatoren met hoge capaciteit bijdragen aan een nauwkeurige en responsieve bas.

Robuuste techniek
De bodemplaat met een dikte van 1,2 mm en het vernieuwde ontwerp met dwarsliggers zorgen voor een chassis met ongeveer 50% meer stevigheid. Hierdoor is er minder resonantie en wordt de resonantiepiek uit de harde trillingsfrequentieband van het voertuig verschoven, terwijl de dempingsprestaties sterk verbeteren.

Verbeterde logische bediening en plaatsing van aansluitingen
De bedieningselementen voor aanpassingen en de aansluitingen zijn op logische posities geplaatst voor eenvoudige bediening en gebruiksgemak. De weloverwogen lay-out staat garant voor intuïtieve bediening en eenvoudige installatie.

Hoogwaardige speakeraansluiting
De speakeraansluiting is voorzien van zeskantschroeven voor een robuuste vastzetmethode voor de draadaansluitingen en is eveneens geschikt voor niet-geïsoleerde bedrading of adereindhulzen (tot AWG 8) voor superieure elektrische prestaties, geluid van hoge kwaliteit en veilige aansluiting.

Signaalsomming voor naadloze aansluiting op fabrieksaudio
De nieuwe functie voor signaalsomming combineert gefilterde audiosignalen van moderne audiosystemen voor auto's, zoals die voor de afzonderlijke tweeter, woofer en subwoofer, om het hele stereofrequentiebereik gemakkelijk en nauwkeurig te versterken. U kunt zelfs het geconsolideerde signaal op lijnniveau verzenden naar andere mono- of stereoversterkers in de keten voor flexibele installatie in verschillende soorten voertuigen en audiosysteemset-ups.

Afmetingen en gewicht
AFMETINGEN (B X H X D)
380 mm x 60 mm x 215 mm
Versterker
KANAALCONFIGURATIE
4-kanaals/3-kanaals/2-kanaals/1-kanaals (Mono)
HIGH PASS-FILTER
Variabele (500–5 kHz)
HIGH PASS-FILTERGRADATIE
12 dB/oct
LOW PASS-FILTER
Variabele (50–500 Hz)
LOW PASS-FILTERGRADATIE
12 dB/oct + 24 dB/oct
CTA nominaal uitgangsvermogen
4 OHM
4 x 100 W, 1 x 450 W
Nominaal uitgangsvermogen (14,4 V)
4 OHM
4 x 100 W + 1 x 450 W bij 1 kHz, 1% THD
4 OHM — BTL (BRIDGE-TIED LOAD)
2 x 330 W BTL + 1 x 450 W bij 1 kHz, 1% THD
2 OHM
4 x 165 W + 1 x 750 W bij 1 kHz, 1% THD
Algemene functies
FREQUENTIERESPONS
10 Hz–40 kHz / 10–500 Hz
TOLERANTIE
+0,5 / -3 dB
TOTALE HARM. VERVORMING BIJ 1 KHZ (%)
Minder dan 0,05%
Details
CTA-UITGANGSVERMOGEN
4 x 100 W + 1 x 450 W
MOSFET
Ja (voeding)
SUBSONIC HIGH PASS-FILTER
Ja

Advies: € 999,00

SONY SONY XM-1ES

Mobile ES™ 1-kanaals versterker

1 x 600 W RMS-uitgangsvermogen
Geniet van dynamisch geluid met een 1 x 600 W RMS-uitgangsvermogen bij 4 ohm / 1 x 1000 W RMS-uitgangsvermogen bij 2 ohm. De uiterst efficiënte klasse D-versterker versterkt de muziek in uw auto en zorgt voor sterke en zuivere lage tonen in uw favoriete nummers.

Krachtig geluid met verbluffende helderheid
Dankzij Sony's expertise en jarenlange ervaring in geluidstechniek met digitale versterkers kon een compacte en krachtige versterker worden ontwikkeld zonder concessies te doen op het gebied van geluidskwaliteit.

Geoptimaliseerde voedingsblokken
Het voedingsblok is zo ontworpen dat de elektriciteit zeer efficiënt en vrijwel zonder ruis wordt overgedragen, voor krachtige en zuivere lage tonen. De DC-converter met een ringkerntransformator zorgt voor minder elektromagnetische interferentie.

Exclusieve componenten voor superieur geluid
De verbeterde spoelen met OFC-draden zijn gekozen vanwege de geringere interne weerstand en het verbeterde karakter van het geluid, terwijl de elektrolytische condensatoren met hoge capaciteit bijdragen aan een nauwkeurige en responsieve bas.

Robuuste techniek
De bodemplaat met een dikte van 1,2 mm en het vernieuwde ontwerp met dwarsliggers zorgen voor een chassis met ongeveer 50% meer stevigheid. Hierdoor is er minder resonantie en wordt de resonantiepiek uit de harde trillingsfrequentieband van het voertuig verschoven, terwijl de dempingsprestaties sterk verbeteren.

Verbeterde logische bediening en plaatsing van aansluitingen
De bedieningselementen voor aanpassingen en de aansluitingen zijn op logische posities geplaatst voor eenvoudige bediening en gebruiksgemak. De weloverwogen lay-out staat garant voor intuïtieve bediening en eenvoudige installatie.

Hoogwaardige speakeraansluiting
De speakeraansluiting is voorzien van zeskantschroeven voor een robuuste vastzetmethode voor de draadaansluitingen en is eveneens geschikt voor niet-geïsoleerde bedrading of adereindhulzen (tot AWG 8) voor superieure elektrische prestaties, geluid van hoge kwaliteit en veilige aansluiting.

Duidelijke labels en waarden
Het opnieuw ontworpen bedieningspaneel heeft logische plaatsingen met begrijpelijke verbanden, en bijgewerkte graphics.

Signaalsomming voor naadloze aansluiting op fabrieksaudio
De nieuwe functie voor signaalsomming combineert gefilterde audiosignalen van moderne audiosystemen voor auto's, zoals die voor de afzonderlijke tweeter, woofer en subwoofer, om het hele stereofrequentiebereik gemakkelijk en nauwkeurig te versterken. U kunt zelfs het geconsolideerde signaal op lijnniveau verzenden naar andere mono- of stereoversterkers in de keten voor flexibele installatie in verschillende soorten voertuigen en audiosysteemset-ups.

Afmetingen en gewicht
AFMETINGEN (B X H X D)
270 mm x 60 mm x 215 mm
GEWICHT
2,9 kg

Versterker
KANAALCONFIGURATIE
1-kanaals (Mono)
LOW PASS-FILTER
Variabele (50–500 Hz)
LOW PASS-FILTERGRADATIE
24 dB/oct

CTA nominaal uitgangsvermogen
4 OHM
1 x 600 W

Nominaal uitgangsvermogen (14,4 V)
4 OHM
1 x 600 W bij 100 Hz,1% THD
2 OHM
1 x 1000 W bij 100 Hz, 1% THD

Maximaal uitgangsvermogen
MAX. KANAALVOEDINGSCONFIGURATIE BIJ 2 OHM
1550 W
MAX. CONFIGURATIE KANAALUITGANGSVERMOGEN BIJ 4 OHM
1000 W

Algemene functies
FREQUENTIERESPONS
10–500 Hz
TOLERANTIE
+0,5 / -3 dB
TOTALE HARM. VERVORMING BIJ 1 KHZ (%)
Minder dan 0,05%

Details
CTA-UITGANGSVERMOGEN
1 x 600 W
MOSFET
Ja (voeding)
SUBSONIC HIGH PASS-FILTER
Ja
SPEAKERINVOERNIVEAU
Ja
VERGULDE AANSLUITINGEN
Ja

Advies: € 599,00

SONY XM-4ES

Mobile ES™ 4-kanaals versterker

4 x 100 W RMS-uitgangsvermogen
Geniet van dynamisch geluid met een 4 x 100 W (2 x 330 W gebrugd) RMS-uitgangsvermogen bij 4 ohm / 4 x 165 W RMS-RMS-uitgangsvermogen bij 2 ohm. De zeer efficiënte klasse-D-versterker biedt diverse speakerconfiguraties voor elke auto en zal zeker indruk maken op elke audioliefhebber.

Muziek zoals de artiest die bedoelde
Met hi-res audio hoort u de kleinste nuances in geluid van studiokwaliteit waaraan cd's niet kunnen tippen. Ervaar de muziek alsof de artiest recht voor uw neus staat. De XM-4ES 4-kanaals versterker verbetert elk nummer, ook hi-res audiobestanden. Premium circuitcomponenten zorgen samen voor ultieme efficiëntie en perfecte geluidsweergave, zodat elke rit de soundtrack krijgt die hij

Krachtig geluid met verbluffende helderheid
Dankzij Sony's expertise en jarenlange ervaring in geluidstechniek met digitale versterkers kon een compacte en krachtige versterker worden ontwikkeld zonder concessies te doen op het gebied van geluidskwaliteit.

Geoptimaliseerde voedingsblokken
Het voedingsblok is zo ontworpen dat de elektriciteit zeer efficiënt en vrijwel zonder ruis wordt overgedragen, en de DC-converter met een ringkerntransformator zorgt voor minder elektromagnetische interferentie. Voor het voortbrengen van verfijnd geluid met ultrahoge frequenties zijn elk kanaalblok en de klasse-D-versterking geïsoleerd en hebben ze een eigen aardingscircuit, zodat signaalstoring tot het minimum wordt beperkt.

Exclusieve componenten voor superieur geluid
De verbeterde spoelen met OFC-draden zijn gekozen vanwege de geringere interne weerstand en het verbeterde karakter van het geluid, terwijl de elektrolytische condensatoren met hoge capaciteit bijdragen aan een nauwkeurige en responsieve bas.

Robuuste techniek
De bodemplaat met een dikte van 1,2 mm en het vernieuwde ontwerp met dwarsliggers zorgen voor een chassis met ongeveer 50% meer stevigheid. Hierdoor is er minder resonantie en wordt de resonantiepiek uit de harde trillingsfrequentieband van het voertuig verschoven, terwijl de dempingsprestaties sterk verbeteren.

Verbeterde logische bediening en plaatsing van aansluitingen
De bedieningselementen voor aanpassingen en de aansluitingen zijn op logische posities geplaatst voor eenvoudige bediening en gebruiksgemak. De weloverwogen lay-out staat garant voor intuïtieve bediening en eenvoudige installatie.

Hoogwaardige speakeraansluiting
De speakeraansluiting is voorzien van zeskantschroeven voor een robuuste vastzetmethode voor de draadaansluitingen en is eveneens geschikt voor niet-geïsoleerde bedrading of adereindhulzen (tot AWG 8) voor superieure elektrische prestaties, geluid van hoge kwaliteit en veilige aansluiting.

Duidelijke labels en waarden
Het opnieuw ontworpen bedieningspaneel heeft logische plaatsingen met begrijpelijke verbanden, en bijgewerkte graphics.

Signaalsomming voor naadloze aansluiting op fabrieksaudio
De nieuwe functie voor signaalsomming combineert gefilterde audiosignalen van moderne audiosystemen voor auto's, zoals die voor de afzonderlijke tweeter, woofer en subwoofer, om het hele stereofrequentiebereik gemakkelijk en nauwkeurig te versterken. U kunt zelfs het geconsolideerde signaal op lijnniveau verzenden naar andere mono- of stereoversterkers in de keten voor flexibele installatie in verschillende soorten voertuigen en audiosysteemset-ups.

Afmetingen en gewicht
AFMETINGEN (B X H X D)
270 mm x 60 mm x 215 mm
GEWICHT
2,9 kg

Versterker
KANAALCONFIGURATIE
4-kanaals/3-kanaals/2-kanaals
HIGH PASS-FILTER
Variabele (500–5 kHz)
HIGH PASS-FILTERGRADATIE
12 dB/oct
LOW PASS-FILTER
Variabele (50–500 Hz)
LOW PASS-FILTERGRADATIE
12 dB/oct + 24 dB/oct

CTA nominaal uitgangsvermogen
4 OHM
4 x 100 W

Nominaal uitgangsvermogen (14,4 V)
4 OHM
4 x 100 W bij 1 kHz, 1% THD
4 OHM — BTL (BRIDGE-TIED LOAD)
2 x 330 W BTL bij 1 kHz, 1% THD
2 OHM
4 x 165 W bij 1 kHz, 1% THD

Algemene functies
FREQUENTIERESPONS
10 Hz – 40 kHz
TOLERANTIE
+0,5 / -3 dB
TOTALE HARM. VERVORMING BIJ 1 KHZ (%)
Minder dan 0,05%

Details
CTA-UITGANGSVERMOGEN
4 x 100 W
MOSFET
Ja (voeding)
SPEAKERINVOERNIVEAU
Ja
VERGULDE AANSLUITINGEN
Ja

Advies: € 599,00

Vibe POWERBOX5000.1P-V0

Versterker - Monoblok - 10400W

De nieuwe Powerbox Pro-versterkers zijn gemaakt vanuit de behoefte om een ​​perfect assortiment versterkers te hebben om ons assortiment Pro-audioluidsprekers en ook alle subwoofers in het VIBE-assortiment van stroom te voorzien.

De versterkers maken gebruik van Full Bridge-technologie die decennia geleden in Japan is uitgevonden, maar de afgelopen 10 jaar in Brazilië in overvloed is geadopteerd en gebruikt voor hun monsterfeest- en soundclash-achtige creaties.

Deze Full Bridge-technologie is zelfs efficiënter dan de traditionele klasse D. We zijn in staat om de voetafdruk van de versterker nog verder te verkleinen, wat een enorm vermogen geeft in een kleine voetafdruk.

Alle 3 modellen worden geleverd in monotoepassing met Full Range frequentie-uitgang, Ja Full Range! Dit betekent dat deze versterkers kunnen worden gebruikt om elk type driver aan te sturen, of dat nu midden laag of hoog is


Configuratie Volledig bereik Monoblock

Afmetingen (H x B x D) 2,6” x 10,4” x 9,2” (66 x 265 x 233 mm)

RMS @ 4Ω 1900 watt

RMS @ 2Ω 3300watt

RMS @ 1Ω 5200 watt

Maximaal vermogen 10400 watt

Frequentiebereik 15Hz – 50kHz

Crossover-type LP / HP / plat

Crossover-bereik 15Hz – 80Hz

Topologie Full Range Klasse D

Ingebouwde actieve crossovers
Bass boost-circuit
Ultra-efficiënte klasse D-topologie
Breedbandfrequentie tot 20 kHz
Volledige brugtechnologie
Compacte voetafdruk

Advies: € 559,99

Vibe POWERBOX3000.1P-V2

VERSTERKER - MONO - 6600W

De nieuwe Powerbox Pro-versterkers zijn gemaakt vanuit de behoefte om een ​​perfect assortiment versterkers te hebben om ons assortiment Pro-audioluidsprekers en ook alle subwoofers in het VIBE-assortiment van stroom te voorzien.

De versterkers maken gebruik van Full Bridge-technologie die decennia geleden in Japan is uitgevonden, maar de afgelopen 10 jaar in Brazilië in overvloed is geadopteerd en gebruikt voor hun monsterfeest- en soundclash-achtige creaties.

Deze Full Bridge-technologie is zelfs efficiënter dan de traditionele klasse D. We zijn in staat om de voetafdruk van de versterker nog verder te verkleinen, wat een enorm vermogen geeft in een kleine voetafdruk.

Alle 3 modellen worden geleverd in monotoepassing met Full Range frequentie-uitgang, Ja Full Range! Dit betekent dat deze versterkers kunnen worden gebruikt om elk type driver aan te sturen, of dat nu midden laag of hoog is


Configuratie Volledig bereik Monoblock

Afmetingen (H x B x D) 2,6” x 7,3” x 9,2” (66 x 185 x 233 mm)

RMS @ 4Ω 1100 watt

RMS @ 2Ω 2050 watt

RMS @ 1Ω 3300 watt

Maximaal vermogen 6600 watt

Frequentiebereik 15Hz – 50kHz

Crossover-type LP / HP / plat

Crossover-bereik 15Hz – 80Hz

Topologie Full Range Klasse D

Ingebouwde actieve crossovers
Bass boost-circuit
Ultra-efficiënte klasse D-topologie
Breedbandfrequentie tot 20 kHz
Volledige brugtechnologie
Compacte voetafdruk

Advies: € 379,99

Vibe POWERBOX1500.1P-V0

VERSTERKER - 3000W

De nieuwe Powerbox Pro-versterkers zijn gemaakt vanuit de behoefte om een ​​perfect assortiment versterkers te hebben om ons assortiment Pro-audioluidsprekers en ook alle subwoofers in het VIBE-assortiment van stroom te voorzien.

De versterkers maken gebruik van Full Bridge-technologie die decennia geleden in Japan is uitgevonden, maar de afgelopen 10 jaar in Brazilië in overvloed is geadopteerd en gebruikt voor hun monsterfeest- en soundclash-achtige creaties.

Deze Full Bridge-technologie is zelfs efficiënter dan de traditionele klasse D. We zijn in staat om de voetafdruk van de versterker nog verder te verkleinen, wat een enorm vermogen geeft in een kleine voetafdruk.

Alle 3 modellen worden geleverd in monotoepassing met Full Range frequentie-uitgang, Ja Full Range! Dit betekent dat deze versterkers kunnen worden gebruikt om elk type driver aan te sturen, of dat nu midden laag of hoog is
Configuratie Volledig bereik Monoblock

Afmetingen (H x B x D) 2,6” x 7,3” x 9,2” (66 x 185 x 233 mm)

RMS @ 4Ω 400 watt

RMS @ 2Ω 650 watt

RMS @ 1Ω 1500 watt

Maximaal vermogen 3000 watt

Frequentiebereik 15Hz – 50kHz

Crossover-type LP / HP / plat

Crossover-bereik 15Hz – 80Hz

Topologie Full Range Klasse D

Ingebouwde actieve crossovers
Bass boost-circuit
Ultra-efficiënte klasse D-topologie
Breedbandfrequentie tot 20 kHz
Volledige brugtechnologie
Compacte voetafdruk

Advies: € 279,99

Vibe Powerbox150.4M-V0

4 Kanaals versterker 1920W

Klasse D-topologie
Deltabox™-connectiviteit
OPTISOUND™ Geavanceerde OEM-integratie
VIBE Sound Studio™ Actieve crossovers
Auto Sense inschakelen

VIBE British Audio introduceert de gloednieuwe 2020 POWERBOX-versterkerreeks!

Voortbouwend op het succes van onze baanbrekende Powerbox Micro-versterkers, kondigen we met trots de krachtigere en geëvolueerde Powerbox Mini-reeks van vierkanaalsversterkers aan.

Met alles wat al geweldig was aan de Micro-versterkers, hebben onze ingenieurs het kleine footprint-platform naar een hoger niveau getild.

Versterkertopologie

Het assortiment Powerbox Mini klasse D meerkanaalsversterkers heeft een MOSFET-uitgangstrap die meestal is gereserveerd voor grote platformversterkers, de klasse D-topologie is veel efficiënter dan de traditionele klasse AB die in deze stijlversterker wordt gebruikt, dit betekent dat de versterker kleiner en blijven veel koeler tijdens bedrijf. Dit levert niet alleen een hoger uitgangsvermogen, maar ook een fantastische geluidskwaliteit en de mogelijkheid om kanalen te overbruggen om een ​​subwoofer aan te sturen, waardoor dit een perfecte oplossing voor één versterker is. Het zeer efficiënte ontwerp betekent minder stroomverbruik en minder belasting van het fabriekslaadsysteem.

Deltabox™-connectiviteit

Onze Powerbox Mini-versterkers hebben ingangsopties om ervoor te zorgen dat elk systeem kan worden gebruikt om verbinding te maken met deze versterkers. Onze hoogwaardige RCA-ingangen bieden een ingangsspanning van 0,5 v – 6 v naast een nieuw Deltabox™-ingangscircuit op hoog niveau dat Autosense op afstand kan inschakelen voor gebruik met fabriekssystemen. Dit elimineert de noodzaak om een ​​aparte lijnniveau-omzetter te gebruiken en accepteert een ingangsspanning tot 35v! Dit biedt een perfect connectiviteitsbereik. Deltabox™ High-level ingangscircuit in combinatie met de hoogwaardige High Level-ingangen stelt de versterker in staat om een ​​DC-offset te gebruiken. betrouwbare inschakelmethode vergeleken met de traditionele signaaldetectie.

OPTISOUND™ Geavanceerde OEM-integratieVIBE R&D werkte samen met de beste versterkerontwerpers in de auto-audiowereld om ervoor te zorgen dat onze versterkers perfect integreren met de modernste voertuigen. Onze versterkers beschikken over technologie die de autodetectieproblemen stopt en OEM-foutmeldingen die worden weergegeven bij het installeren van gewone versterkers in nieuwe moderne voertuigen. De technologie zorgt ervoor dat het voertuig geen veranderingen in de weerstand waarneemt, waardoor er geen installatieproblemen ontstaan, zoals het uitvallen van luidsprekers, het verdwijnen van de fader en meer. Onze Powerbox-versterkers zijn perfect voor OEM-installatie. De OPTISOUND-reeks is voor veel dealers de favoriete upgrade geworden wanneer ze gedwongen worden de fabriekskopeenheid te behouden.

VIBE Sound Studio™ Actieve crossoversDoor gebruik te maken van hoog- en laagdoorlaatfilters met een natuurlijke helling van 12dB kunnen de 4 versterkingskanalen veilig worden gebruikt voor passieve en actieve systemen. De versterker beschikt ook over een ongelooflijke bandbreedte van 10 Hz – 30 kHz bij gebruik in de FULL RANGE-modus, zodat u volledig kunt profiteren van zelfs de hoogste tweeters! Dit levert een geschikte versterking voor geluidsweergave met een hoge bitsnelheid en maakt de VIBE POWERBOX-reeks een uitstekende keuze voor veeleisende geluidskwaliteitsystemen. De actieve crossover-netwerken van VIBE Sound Studio™ zijn een eenvoudige en gemakkelijke manier om luidsprekers volledig actief te laten werken zonder de noodzaak van complexe crossovers.

4 x 150w @ 4 ohm
4 x 240w @2 ohm
2x 480w @4ohm
Maximaal vermogen – 1920 watt
Afmetingen (H x B x D) – 1,9” x 15,4” x 5,3” (47x 390 x 134 mm)
Frequentierespons – 20Hz – 20kHz
Crossover-type - LP / HP / plat
Crossover-bereik – 40Hz – 4kHz
Crossover-bereik – 10Hz – 50kHz
Klasse D

Advies: € 279,99

Vibe Powerbox100.4M-V0

4 Kanaals Versterker 120W

Klasse D-topologie
Deltabox™-connectiviteit
OPTISOUND™ Geavanceerde OEM-integratie
VIBE Sound Studio™ Actieve crossovers
Auto Sense inschakelen

VIBE British Audio introduceert de 2020 POWERBOX versterkerreeks!

Voortbouwend op het succes van onze baanbrekende Powerbox Micro-versterkers, kondigen we met trots de krachtigere en geëvolueerde Powerbox Mini-reeks van vierkanaalsversterkers aan. Door alles wat al geweldig was aan de Micro-versterkers naar een hoger niveau te tillen, hebben onze technici het platform met kleine afmetingen naar een hoger niveau getild.

Versterkertopologie
Het assortiment Powerbox Mini klasse D meerkanaalsversterkers heeft een MOSFET-uitgangstrap die gewoonlijk is gereserveerd voor grote platformversterkers. De klasse D-topologie is veel efficiënter dan de traditionele klasse AB die in deze stijlversterker wordt gebruikt, omdat de versterker kleiner kan zijn en veel koeler kan blijven tijdens gebruik. Dit levert niet alleen een hoger uitgangsvermogen op, maar ook een fantastische geluidskwaliteit en de mogelijkheid om kanalen te overbruggen om een ​​subwoofer aan te sturen. Dit maakt dit een perfecte oplossing voor één versterker. Het zeer efficiënte ontwerp betekent minder stroomverbruik en minder belasting van het fabriekslaadsysteem.

Deltabox™-connectiviteit
Onze Powerbox Mini-versterkers hebben ingangsopties om ervoor te zorgen dat elk systeem kan worden gebruikt om verbinding te maken met deze versterkers. Onze hoogwaardige RCA-ingangen bieden een ingangsspanning van 0,5 v – 6 v naast een nieuw Deltabox™-ingangscircuit op hoog niveau dat Autosense op afstand kan inschakelen voor gebruik met fabriekssystemen. Dit elimineert de noodzaak om een ​​aparte lijnniveau-omzetter te gebruiken en accepteert een ingangsspanning tot 35v! Dit biedt een perfect connectiviteitsbereik. Deltabox™ High-level ingangscircuit in combinatie met de hoogwaardige High Level-ingangen, stelt de versterker in staat om een ​​DC-offset Auto-sense inschakelfunctie te gebruiken, zodat er geen externe inschakeling nodig is bij gebruik van deze installatiemethode. De DC-offsetmethode biedt een veel stabielere en betrouwbaardere inschakelmethode in vergelijking met de traditionele signaaldetectie.

OPTISOUND™ Geavanceerde OEM-integratie


VIBE R&D werkte samen met de beste versterkerontwerpers in de auto-audiowereld om ervoor te zorgen dat onze versterkers perfect integreren met de modernste voertuigen. Onze versterkers beschikken over technologie die de problemen met automatische detectie stopt en OEM-foutmeldingen die worden weergegeven bij het installeren van gewone versterkers in nieuwe moderne voertuigen. De technologie zorgt ervoor dat het voertuig geen veranderingen in de weerstand waarneemt, waardoor er geen installatieproblemen ontstaan, zoals het uitvallen van luidsprekers, het verdwijnen van de fader en meer. Onze Powerbox-versterkers zijn perfect voor OEM-installatie. De OPTISOUND-reeks is voor veel dealers de favoriete upgrade geworden wanneer ze gedwongen worden de fabriekskopeenheid te behouden.

VIBE Sound Studio™ Actieve crossovers


Door gebruik te maken van hoog- en laagdoorlaatfilters met een natuurlijke helling van 12dB kunnen de 4 versterkingskanalen veilig worden gebruikt voor passieve en actieve systemen. De versterker beschikt ook over een ongelooflijke bandbreedte van 10 Hz – 30 kHz bij gebruik in de FULL RANGE-modus, zodat u volledig kunt profiteren van zelfs de hoogste tweeters! Dit levert een geschikte versterking voor geluidsweergave met een hoge bitsnelheid en maakt de VIBE POWERBOX-reeks een uitstekende keuze voor veeleisende geluidskwaliteitsystemen. De actieve crossover-netwerken van VIBE Sound Studio™ zijn een eenvoudige en gemakkelijke manier om luidsprekers volledig actief te laten werken zonder de noodzaak van complexe crossovers.

4 x 100w @ 4 ohm
4 x 120w @2 ohm
2x 240w @4ohm
Maximaal vermogen – 960 watt
Afmetingen (H x B x D) – 1,9” x 9,1” x 5,3” (47x 230 x 134 mm)
Frequentierespons – 20Hz – 20kHz
Crossover-type - LP / HP / plat
Crossover-bereik – 40Hz – 4kHz
Crossover-bereik – 10Hz – 50kHz
Klasse D

Advies: € 229,99

HULP NODIG?

WhatsApp Bel mij terug