Bekijk alle producten

Producten per pagina: 10 | 20 | 50 | 100 | Alle

KENWOOD UBZ-LJ9SET

Portofoon


Met de handige set portofoons UBZ-LJ9SET heeft u uw communicatie veilig onder controle. Hij ligt perfect in de hand en is eenvoudig te bedienen. Met zijn 138 gram is het een echt lichtgewicht en kan gemakkelijk in de tas of aan de riem worden gedragen. De teksten voor dit artikel zijn automatisch vertaald.

Features
Verlicht punt matrix display hoogwaardige afwerking, compacte afmetingen Li-ion accu 1150 mAh groot draadloos bereik van maximaal 6 km USB-C laadaansluiting CTCSS/DCS VOX-functie Kanaalzoekloop Time-Out timer waarschuwing bij laag niveau ruisvergrendeling (squelch) selecteerbaar signaaltonen selecteerbaar 2,5 / 3,5 mm Kenwood dubbel klinker


Highlights
Compact, licht en eenvoudig te bedienen
Verlicht punt matrix display
Groot draadloos bereik van maximaal 6 km.


Leveromvang
2x UBZ-LJ9 portofoons, 2x riemclip, 2x Li-ion accu 1150 mAh, 2x USB-C-laadkabel, USB-oplader met twee aansluitingen, Gebruiksaanwijzing

Advies: € 99,00

Fizz Creations Slush Puppy

Haal het legendarische merk SLUSH PUPPiE in huis met deze klassieke SLUSH PUPPiE maker. Voeg gewoon je favoriete SLUSH PUPPiE-siroop of iets dergelijks toe, zet de machine aan en giet je ijskoude slushie eruit. Creëer de perfecte en enige echte Slush Puppie met deze super makkelijk te gebruiken officiële Slush Puppie Slushie Machine. Deze Slush Puppie Machine wordt geleverd met een eigen stap voor stap handleiding zodat je de lekkerste slushies kunt bereiden.

Home Edition Slush Puppie Machine
Deze officiële Slush Puppie Maker bevat een authentieke Slushie Machine die tot 1,1 liter overheerlijke ijskoude heerlijke Slushie kan maken. Geniet!

Geniet op twee manieren van je slushie!
Vul de Slush Puppie Machine met ijs en kijk hoe het verandert in Slush. De Slush Puppie Slushie Machine is eenvoudig te gebruiken en je kunt op twee manieren genieten van jouw Slushies met twee verschillende instellingen, grof of fijn.

Easy Peasy stappenplan

Plaats de ijsscheerkamer in de bovenkant van de machine.
Eenmaal op zijn plaats, vergrendel je de kan met behulp van het kliksysteem.
Plaats nu de mengpeddel in de kan. Vul de kan met Slush Puppie Syroop tot de getoonde markering.
Plaats de kan in de machine en draai met de klok mee.
Voeg nu ijs toe aan de kan. Vul niet over de maximale lijn op de bus.
Met behulp van de wijzerplaat aan de voorkant kan je de instelling naar "grof" of "fijn" wijzigen afhankelijk van jouw voorkeur.
Nu plaats je de deksel. Het uiteinde met de aan/uit-markeringen moet naar de achterkant van de machine gericht zijn. Wanneer je het deksel tegen de klok in draait, begint de machine ijs te scheren.
Dit vult de kan voor een kwart. Herhaal stap 5 om nog een kwart te vullen. 2 rondes voor de kleine lijn en 4 rondes voor de grote lijn.

Advies: € 89,99

Meliconi Flatstyle EDR400

TV Muurbeugel

Flatstyle EDR400 wendbare muurbeugel dubbele arm 40-50" zwartFlatstyle EDR400 support mural rotatif double bras 40-50" noirFlatstyle EDR400 rotatable wall bracket double arm 40-50" black

Advies: € 49,99

Meliconi 458100 Afstandsbedieninghouder

Afstandsbediening houder

Meliconi 458100. Merkcompatibiliteit: Universeel, Compatibiliteit: Remote control, Kleur van het product: Zwart, Transparant

Advies: € 17,99

Meliconi Torre ProL60 Stapelkit

Stapelkit

De Torre Pro L60 Stapelkit van Meliconi is de praktische oplossing waar je naar zocht. De uitschuifbare vouwplank, die zich op een comfortabele hoogte bevindt, biedt een praktische ondersteuning en een groot werkoppervlak om te werken met de was of om goed te kunnen vouwen. Verder zijn alle metalen onderdelen bewerkt met een kwalitatieve anti-roest behandeling, zodat je echt een duurzaam product in handen hebt waar je lang plezier van zult hebben. Tot slot zijn alle onderdelen voorgemonteerd, waardoor de stapelkit eenvoudig en snel te installeren is.

Specificaties

Maximaal ondersteund gewicht: 250 kg
Maximale belasting vouwplank: 10 kg
Afmetingen (B x D): 60 x 60 cm
Kleur: Wit/Grijs
Productspecific

Advies: € 74,95

Meliconi Base Space Extra

Verhoging voor huishoudelijke apparaten met schuiflade.

Dankzij de verhoging kunt u wasgoed in- en uitladen zonder te bukken en de vloer onder het apparaat schoon te maken.

De schuiflade op een metalen rail biedt extra opbergruimte en is perfect hermetisch.

De kwaliteit van de structuur, met zijn technopolymeerbasis en het bovenste deel in hout, evenals de rubberen voetjes zorgen voor een stabiele ondersteuning van het apparaat, vooral voor wasmachines tijdens de centrifugeerfase.

Compatibel met wasmachines, drogers en alle huishoudelijke apparaten met een maximale afmeting van 60x60 cm (de voeten van het apparaat moeten op een maximale diepte van 55 cm zijn)

Inbegrepen: een veiligheidsriem van 6 m met metalen gesp

Verstelbare voethoogte voor een perfecte nivellering van uw apparaat.

Advies: € 159,99

Meliconi Gumbody Personal 1 Plus

Samsung Afstandsbediening

Maak kennis met de Meliconi Gumbody Personal 1 Plus. Dé vervangende afstandsbediening voor Samsung TV's. Klaar voor gebruik. Alle originele functies zijn direct beschikbaar dus geen gedoe met het koppelen aan je TV model. Deze afstandsbediening vervangt je defecte, kapotte of verloren originele Samsung afstandsbediening.


Klaar voor gebruik
Plaats gewoon de batterijen en hij is klaar voor gebruik. Het gebruik vereist geen programmering.
Alle infraroodfuncties van de originele afstandsbedieningen zijn aanwezig. Dankzij de tabellen op www.cme.it is het mogelijk om precies te controleren welke toetsen de gewenste originele functies hebben.


Ergonomisch & Schokbestendig
De ergonomische vorm en de zachte rubberen behuizing helpen de afstandsbediening vast te houden en te beschermen tegen stoten en vallen.


Learn-functie
De afstandsbediening kan signalen ontvangen van andere afstandsbedieningen (LEARN-functie): ideaal om samen met de tv ook de volumefunctie van aangesloten soundbars en home-audiosystemen te bedienen.


Technische ondersteuning

Volledige webondersteuning.
Gespecialiseerde telefonische hulp.

Advies: € 24,99

Meliconi TLC01

Samsung Afstandsbediening
Maak kennis met de Meliconi TLC01 vervangende Samsung Afstandsbediening. Dé vervangende afstandsbediening voor Samsung TV's. Klaar voor gebruik. Alle originele functies zijn direct beschikbaar dus geen gedoe met het koppelen aan je TV model. Deze afstandsbediening vervangt je defecte, kapotte of verloren originele Samsung afstandsbediening.


Klaar voor gebruik
Plaats gewoon de batterijen en hij is klaar voor gebruik. Het gebruik vereist geen programmering.
Alle infraroodfuncties van de originele afstandsbedieningen zijn aanwezig. Dankzij de tabellen op www.cme.it is het mogelijk om precies te controleren welke toetsen de gewenste originele functies hebben.

Compleet toetsenbord
De afstandsbediening is voorzien van een keypad met 50 buttons knoppen. Aanvullende functies kunnen gebruikt worden via de M-knop


Technische ondersteuning

Volledige webondersteuning.
Gespecialiseerde telefonische hulp.

Advies: € 19,99

Meliconi Easy TV.1

Afstandsbediening

Met de Meliconi Easy TV.1 Voorgeprogrammeerde infrarood afstandsbediening bedien je eenvoudig de nieuwste generatie TV’s. De afstandsbediening is ontworpen met 100% van de functies van de huidige generatie TV afstandsbedieningen. De afstandsbediening is compatibel met bijna alle merken en modellen dankzij een van de meest uitgebreide databases op de markt .

Smart TV knoppen
Doordat de afstandsbediening is voorzien van smart TV-knoppen is de afstandsbediening ideaal voor het besturen van de nieuwste generatie tv's

3 programmeermodi

Handmatig code zoeken
Directe code-invoer
LEARNING-functie
Secundaire functies toewijzen
Deze universele afstandsbediening biedt de mogelijkheid om directe toegang toe te wijzen aan secundaire functies op het toetsenbord.

Learning-functie
Met de LEARNING-functie kan je een codeprogramma verrijken en personaliseren, bijvoorbeeld: bepaalde toetsen toewijzen voor het bedienen van andere apparaten zoals het volume van een soundbar of een Home Cinema set.

Memo-functie
Met de MEMO-functie kan je een reeks functies onthouden en koppelen aan een specifieke knop. Bijvoorbeeld: schakel al uw audio-videoapparaten in.

Simple-functie
De SIMPLE-functie wordt gebruikt om niet-essentiële toetsen te vergrendelen en alleen toegang te behouden tot de hoofdfuncties: AAN/UIT, CH+/-, cijfertoetsen, V+/- en dempen.

Voordelen

Compatibel met bijna alle merken en modellen
Groothoek- en grootbereik-infraroodsignaal
Signaaloverdrachtcontrole en bevestigingslicht
Permanente back-up van de programmering, ook zonder batterijen & mechanische anti-retourbatterijbeveiliging
Belangrijk

Voeding: 2 x 1,5 V type AAA/LR03 batterijen, niet inbegrepen

Advies: € 34,99

Meliconi Speedy 2.1 BIG

Afstandsbediening

De Meliconi Speedy 2.1 BIG afstandsbediening is een vereenvoudigde 2-in-1 universele afstandsbediening, ideaal voor het bedienen van de essentiële functies van 1 TV en 1 decoder (Digital Terrestrial of satelliet) Het kan ook alleen de TV bedienen.

Compatibiliteit
De afstandsbediening heeft een van de meest complete interne databases op de markt, hij werkt met bijna alle merken en modellen tv's en decoders op de markt.

Vereenvoudigd ontwerp
De essentiële functies zijn gemakkelijk toegankelijk dankzij de grote en duidelijk zichtbare toetsen.

Combo-modus
Met de combomodus koppel je gemakkelijk en automatische de gewenste TV of Decoder.

Alle voordelen op een rij

Eenvoudig te programmeren
Geïllustreerde snelstartgids inbegrepen in de verpakking
Vereenvoudigd ontwerp
Extra grote toetsen
Compatibel met bijna alle merken en modellen
Werkt op zowel TV als decoder

Advies: € 29,99

HULP NODIG?

WhatsApp Bel mij terug