Buddyphones worden gemaakt door onanoff. Met de toepasselijke naam onanoff, verwijzend naar de fundamentele basisactie van alle elektronica, de aan en uitknop, vertegenwoordigt het bedrijf wat fundamenteel en noodzakelijk is voor alle gebruikers door het creëren van gebruiksvriendelijke essentiële gadgetaccessoires.

De perfecte koptelefoons

Bij BuddyPhones nemen we horen serieus! Onze coole, veilige kinder hoofdtelefoons  zijn voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder. Buddyphones voor kinder hoofdtelefoons zijn zelfs beschikbaar met actieve ruisonderdrukking! Voor volwassenen hebben we een werk hoofdtelefoon met de optie van Fokus-modus die de zang optimaliseert, de spraak verbetert en luistermoeheid minimaliseert met één druk op de knop.

Bekijk alle producten

Producten per pagina: 10 | 20 | 50 | 100 | Alle

Buddyphones Explore Foldable BlueDe nieuwe BuddyPhones Explore Foldable- lijn heeft een ingebouwd, volumebeperkend circuit dat het geluid automatisch afschermt met 85 decibel, het niveau aanbevolen door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) voor kinderen. Het is de perfecte keuze voor de avonturier die onderweg is. Opvouwbaar, duurzaam en compatibel met de audio-sharing BuddyCable!

WAT ZIT ER IN?

BuddyPhones Explore opvouwbare hoofdtelefoon
BuddyCable-kabel voor het delen van audio
Zachte reistas
Kleurrijke customizing stickers

Advies: € 24,99

Buddyphones Connect Yellow

Safe Hearing
Travel Friendly

De Buddyphones Connect koptelefoons zien er cool uit en je kan de looks aanpassen met de meegeleverde stickers. De volume beperking zorgt ervoor dat je gehoor goed blijft en de anti allergie oorkussen zorgen ervoor dat je huid fijn blijft voelen.

Met Buddyphones Connect koptelefoons kan je samen een film kijken of naar dezelfde muziek luisteren door simpel een andere koptelefoon aan te sluiten op de audio splitter. De ingebouwde microfoon laat je ook videobellen met vriendjes of familie!

Meenemen is ook gemakkelijk want deze koptelefoons zijn opbouwbaar en super duurzaam!

Advies: € 19,99

HULP NODIG?

WhatsApp Bel mij terug