Ridaz

Ridaz is een merk dat in Europa wordt gedistribueerd door het Nederlandse bedrijf Neeskens BV. Met Ridaz brengen we de leukste, hipste, coolste en stoerste rugzakken en trolleykoffertjes voor kids. De leukste, hipste, coolste en stoerste van de wereld! Ridaz is net als jullie kids… Enorm uniek, net even anders en graag een klein beetje eigenwijs.

We houden van kwaliteit, goedkoop is immers duurkoop. Alle tassen en trolleys zijn dan ook uitermate mooi en duurzaam afgewerkt. We letten met de fabricage en inkoop dus altijd goed op materiaalkeuze en afwerking.

Ons motto is: “Let your kids have fun, and travel in style.” En dat is wat we de kids graag het liefste laten doen. Een meisje die voor het eerst naar school gaat, hoe zoet loopt ze voor je uit met die stoere WonderWoman rugzak.. ze voelt zichzelf een superheld en met gestrekte armen en gebalde vuisten vliegt ze over de stoeptegels naar de peuterschool. En die stoere bink, voor het eerst met het vliegtuig op vakantie.. Met zijn Lamborghini trolley scheurt hij over schiphol, ik heb moeite met hem bij te houden. Vol trots kijkt hij naar de auto die achter hem aan wroemmmmt.

Tot de kleintjes groot worden en naar de middelbare school gaan kun je bij ons terecht voor de coolste rugzakken en trolleys. Onze collectie is al geschikt voor de allerkleinsten, de kids die naar de dagopvang gaan. Maar ook de oudere kids vinden onze producten te gek, denk maar eens aan de kids die naar school lopen, met mama aan de hand. Of de kindjes die op vakantie gaan, een rugzak met snoep, een knuffel en wat speeltjes die ze zelf mee willen nemen!

Ben je ook nieuwsgierig naar onze lifestyle, en de laatste kleuren en modellen? Volg ons dan op Instagram, dan blijf je helemaal up-to-date!

Zijn jouw kids echte reizigers, en hebben ze al een vetleuke rugzak of trolley van Ridaz? Wij zijn altijd opzoek naar samenwerkingsmogelijkheden en een visitekaartje voor ons merk. Interesse? Neem contact op!

#ridazeurope

Neeskens BV. - Ridaz Distributeur Europa
Salland 9
1948RE Beverwijk

T. 0251 - 22 29 29
E. info@neeskensbv.nl
B2B Shop: www.neeskensbs.nl/ridaz_shop/

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:00

INSPIRED BY ALL COOL KIDS

In samenwerking met alleen exclusive topmerken heeft Ridaz een rijke collectie met voor ieder wat wils. Naast kids trolleys en rugzakken, geïnspireerd op wannahaves, hebben we ook veel leuke andere accessoires en cadeautjes.