Over Neeskens

Neeskens BV is een handelsonderneming opgericht in 1974 en gevestigd te beverwijk. Officieel importeur / distributeur van diverse Car Audio en Car cleaning merken Met onze eigen import en directe relatie met andere importeurs en groothandels kunnen wij ook diverse andere merken scherp aanbieden. Daarnaast kopen wij andere merken groot in, waardoor u als winkelier kan profiteren van de meest scherpe aanbiedingen. Merken als JVC, Sony, Kenwood, JBL, Clarion passeren regelmatig op onze site.

Verdere informatie over Neeskens BV

TEAM NEESKENSBV
Met een hecht team staat Neeskens BV als een blok achter zijn producten. De diversiteit binnen het bedrijf maakt dat we een compleet team zijn en zo staan we klaar om u waar mogelijk te assisteren. Wilt u een afspraak met onze vertegenwoordigers dan kunt u contact met ons opnemen.

WERELDWIJD
Middels de internationale vertegenwoordiging van de diverse merken die we voeren kunnen wij de producten zo scherp mogelijk aanbieden en uit voorraad leveren. In meerdere Europese landen vertegenwoordigen wij de merken binnen ons pakket, met daarnaast eigen producten die we direct bij de fabriek bestellen. De import vanuit China, Amerika maar ook nauwe samenwerking met andere importeurs binnen Europa garandeert dat we de producten altijd scherp in de markt weten te plaatsen.

ONE STOP SHOP
Van het eenvoudigste kabeltje tot en met de meest extreme subwoofer, van eigen merken tot de gerenommeerde merken en van instap tot professionele installaties; bij Neeskens BV vindt u het allemaal onder één dak. Meer dan 1500 verschillende artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Zo kunnen wij u altijd een gewenst product leveren, of een alternatief voorstellen tegen een competitieve prijs. U hoeft geen verschillende leveranciers meer te zoeken en bespaart hierdoor heel wat tijd en moeite.

SERVICE
Op alle niveaus proberen wij de best mogelijke service te verlenen. Of het gaat om advies, een sponsor contract voor demo auto’s, promotiemateriaal, het leveren van speciale modellen, OEM bestellingen, het ontwikkelen van nieuwe producten of een garantie afhandeling. We proberen u zo snel mogelijk verder te helpen. Daarnaast is de website een sterk communicatiemiddel voor u en uw klanten.

ONLINE
De website www.neeskensbv.nl is compleet bijgewerkt. Door de duidelijke omschrijving, de adviesprijzen en de vele afbeeldingen per product is de site overzichtelijker dan ooit. Middels de zoekfunctie is ieder product snel te vinden. Online zijn gepersonaliseerde inkoopprijzen terug te vinden en kunt u tevens direct bestellingen plaatsen. Voor uw inlogcode kunt u contact met ons opnemen.

PRIJSLIJSTEN
Wij hebben een compleet overzicht in één. Een prijslijst met afbeeldingen en een korte omschrijving, waardoor u een gemakkelijk overzicht krijgt van de artikelen. Voor een actuele prijslijst kunt u contact met ons opnemen.

MERKEN
Bekijk onze merken >>

Heeft u vragen? neem contact met ons op

Op bezoek

U bent van harte welkom om bij ons langs te komen.
Graag een afspraak maken voor een bespreking, maar kom gerust binnen wandelen indien u iets nodig heeft.
In ons overvolle pakhuis staan genoeg artikelen, in de showroom kunt u de nieuwste ontwikkelingen volgen en de koffie zetten wij ouderwets vers.

Bank gegevens

ABN AMRO bank: 43.35.26.734
ING bank: 37 20 275