Bekijk alle producten

Producten per pagina: 10 | 20 | 50 | 100 | Alle

PIONEER DMH-G120

6,2" Clear Type Resistive Multi-touchscreen tuner met USB en Aux-In.

Geniet van al uw favoriete content op een groot 6,2-inch Clear Type Restive multi-touchscreen, rechtstreeks op het dashboard van uw auto. Neem je muziek- en videocollectie mee onderweg.

De MVH-G120 speelt audio en video af.
6,2-inch Clear Type Resistive-touchscreen

Pioneer Clear Type Resistive-beeldschermpanelen zijn ontworpen voor prachtige scherpe en gedetailleerde weergave met verbeterde zichtbaarheid.


Compatibel met Android
Compatibel met Android
Maak verbinding en luister naar muziek die op uw apparaat is opgeslagen zonder dat u een app nodig heeft

USB-ingang
USB-ingangSluit elk apparaat aan met een USB-interfacekabel om uw apparaat op te laden of te luisteren naar zuiver, helder geluid.

Camera-ingang
Camera-invoer Houd uw achterkant in de gaten om uw gezin veilig te houden en gemakkelijker te manoeuvreren in krappe ruimtes

7-bands grafische EQ
7-bands grafische EQ Pas uw audio-uitvoer tot in detail aan voor een muziekervaring die is afgestemd op uw voorkeuren.

Beschrijving
Bluetooth®
Geïntegreerde Microfoon
Camera Ingang 1x
FM Radio
Scherm grootte: 6.2″
Afspelen via USB
Installatie Formaat: 2-DIN

Aansluitingen:
Standaard ISO- Connector (2x 8-PINS)
Display eigenschappen:
6.2″ Clear Type Resistive Touchscreen

Android Compatibiliteit
Compatible met Android

Connecties:
USB Ingang aan de voorzijde
AUX ingang aan de achterzijde
RCA AV Ingang 1x
Stuurwielbediening- geschikt (Hiervoor is een Stuurwielinterface nodig, vraag ons naar de opties voor je auto.)

Audio:
7-band Grafische EQ
MOSFET 50 W x 4 Versterker
Grafische Equalizer: 7-bands
Low Pass Filter
Subwoofer Control
RCA Pre-Outs: 2x (Voor, Achter of subwoofer)

Bluetooth:
Stem Herkenning
Hands Free Bellen
Muziek Streamen
Extra Bluetooth Functies: Muziek streaming via A2DP & AVRCP 1.5
Telefoonboek integratie/overname

Advies: € 179,00

KENWOOD DRV-A501W

Wireless Link, GPS & G-sensor - RearCam-input

3.0" kleuren TFT LCD scherm
Ingebouwde Wifi om opgenomen beelden op je telefoon te kunnen bekijken en doorsturen
3-assige G-Sensor om bewegingshoek en versnellingsinformatie te verzamelen
GPS-Sensor om locatie en tijdstip van de opname te kunnen verzamelen.
F1.6 gevoelige lens met 126° (diagonaal) brede kijkhoek
Polarisatie filter meegeleverd
Quad HD opnames (2560 x 1440px)
Micro SDHC/SDXC kaart slot(8 ~ 256GB), 16GB kaart meegeleverd
Achteruit Camera ingang / 2 kanaals opname
Gratis apps voor PC en smartphone (IOS & Android) beschikbaar
Montagebeugel met snelkoppeling.
Parkeermodus met optionele installatiekit

3.0” Kleuren LCD aanraakscherm:
Deze compacte DashCam heeft een helder en duidelijk 3.0″ breedbeeld LED kleuren aanraakscherm voor nog meer bedieningsgemak. Op het beeldscherm kunt u de menu's bekijken, instellingen aanpassen, de hoge kwaliteits opname's bekijken en verwerken.

3.7 Megapixel Wide Quad HD resolutie:
Met hun 3.7 megapixel CMOS sensor gaan de DRV-A700W en de DRV-A501W opnames maken met Wide Quad HD resolutie aan 30 beelden/sec (30fps). 2560x1440px (WQHD) is 1,8 keer meer dan Full HD resolutie. Dit resulteert in niet alleen filmpjes met haarscherpe kwaliteit maar ook mooie foto's van 16 Megapixels.

Draadloos Smartphone Link (Draadloze LAN):
De 'KENWOOD DASH CAM MANAGER ' applicatie geeft u de mogelijkheid om vanaf uw smartphone de menu-instellingen te bekijken een aan te passen, actuele beelden, opgeslagen video's of foto's bekijken van de draadloos gekoppelde DashCam. Als u de video en/of videobestanden opslaat op uw smartphone kunt u de beelden bekijken met kaartweergave van Google Maps inclusief GPS informatie (zoals snelheid, rijrichting, ....). U kunt de beelden bewerken en delen met uw sociale media. KENWOOD DASH CAM MANAGER voor uw smartphone is beschikbaar op de App Store (iOS) of Google Play (Android).

HDR (High Dynamic Range):
Deze camera gebruikt 30 beelden per seconde om een video opname te vormen. Met de HDR techniek ga je deze 30 beelden per seconde opnemen met verschillende belichtingen en combineer je deze om de contrastverhouding te verbeteren. Hierdoor krijg je bijvoorbeeld bij het in en uit rijden van een tunnel een optimaal belichte opname waarbij de helderheid veel hoger is , het contrast is intenser.

3-axis G-Sensor en GPS ontvanger:
Dankzij de 3-assige gyroscopische sensor (G-sensor) kan je dashcam fysieke bewegingen registreren, bijvoorbeeld wanneer je plotseling remt of bij een ongeval/impact. De opgenomen beelden worden in dat geval in een afzonderlijke folder opgeslagen, zodat ze achteraf niet overschreven kunnen worden.
Tijdens het rijden werken er bepaalde fysieke krachten in op je camera. Deze G-sensor gegevens (kracht, richting,..) worden samen met de gegevens van de ingebouwde GPS ontvanger (coordinaten, snelheid, datum & tijd, ...) verwerkt in de video opname en opgeslagen. Met 'KENWOOD VIDEO PLAYER' kunt U op een kaart (Google Maps) zien waar en wanneer de opnames hebben plaats gehad en welke rijrichting, snelheid, kracht, ... er op dat moment van toepassing waren.

Slimme parkeermodus:
Gebruik je dashcams als parkeerbeveiliging. Terwijl je auto geparkeerd staat en de 3-G sensor een fysieke beweging van je voertuig detecteerd, start de camera een opname van 30 seconden en keert vervolgens terug naar de standbymodus. Ook hier worden de opgenomen beelden apart opgeslagen, zodat ze achteraf niet overschreven worden.
De optionele aansluitingskit CA-DR1030 is noodzakelijk om over een permanente stroomvoorziening te beschikken.

Super Capacitor (Backup Battery):
De ingebouwde 'super capacitor' zorgt ervoor dat bij een stroomonderbreking de DashCam de lopende video opname correct afsluit en opslaat voor de camera zichzelf volledig uitschakeld.

2 systeems montagebeugel:
Een zuignap en zelklevende bevestigingsbeugel worden meegeleverd. De zuignap geeft u meer vrijheid om de bevestigingsbeugel eenvoudig te plaatsen en verwijderen daar waar de zelfklevende voor een meer solide bevesting zorgt.

Magnetische snelkoppeling:
Het nieuwe, super handige, magnetische bevestigingsmechanisme zorgt er voor dat uw met één hand de DashCam kunt plaatsen en verwijderen. De bedrading zit aangesloten op de bevestingsbeugel op de voorruit! Je (ont)koppelt dus enkel de camera zonder de bedrading nog eens extra te moeten afkoppelen.

Meegeleverde polarisatie filter — Vermindert de reflectie op de voorruit —
Meegeleverd met de DRV-A700W/ DRV-A601W/ DRV-A501W is een polarisatie filter. Een polarisatie filter bestaat uit twee delen, een deel dat je op de schroefdraad van de lens draait en een draairing. Door aan de draairing te draaien kan je de invalshoek van licht aanpassen. Hiermee verminder je storende reflecties op je voorruit.

Front & Rear 2 Camera Recording:
Door de optionele achteruitrijcamera KCA-R100 aan te sluiten op de DRV-A700W of de DRV-A501W kun je gelijktijdig een opname maken van wat er voor en achter de auto gebeurt gaande bumperklevers tot aanrijdingen tegen voor of achterkant van je auto in de slimme parkeermodus. De KCA-R100 heeft een lens met een grote kijkhoek van 161° die 180° verticaal kan gedraaid worden. Wanneer de KCA-R100 wordt aangesloten op de DRV-A700W of de DRV-A501W zullen deze opnames maken met 2 verschillende videobestanden in Full HD resolutie.

16GB MicroSD kaart meegeleverd:
16GB Class-10 microSDXC Flash geheugen kaart meegeleverd.

Advies: € 159,00

PIONEER VREC-Z710SH-RC

Front + rear camera - Dashcamera met één kanaal - Full HD - 160° Brede kijkhoek

Installeer een Pioneer-dashcamera voor een onbezorgde rijervaring, omdat deze camera u door de opgenomen beelden beschermt tegen frauduleuze verzekeringsclaims in het geval van een ongeluk. Zo kunt u snel en eenvoudig zien wie de fout heeft gemaakt. In een aantal landen kan de installatie van een dashcamera zelfs voor een lagere verzekeringspremie* zorgen.

Dashcamera met één kanaal (voor), Full HD, 27,5 fps. 160° brede kijkhoek. High Sensitivity met Sony's CMOS-sensor met STARVIS™-technologie. Ook voorzien van GPS, Wi-Fi, Nachtmodus, en 24/7 Beveiligingsmodus (Hard Wire Kit in de doos).


Dashcamera met één kanaal

Naar voren gerichte dashcamera, voor opname van beeld aan de voorzijde.
(VREC) Full HD
(VREC) Full HDNaast installatie van een CMOS-sensor voor hoge gevoeligheid, neemt dit product ook op in Full HD (1920 x 1080p) met een hoge resolutie van circa 2 miljoen pixels, zodat u zowel overdag als 's nachts tekens van bijvoorbeeld een nummerbord in duidelijke, hoge kwaliteit kunt opnemen.
160° brede kijkhoek


160° brede kijkhoek
Neem grotere hoeveelheden informatie op met minder blinde vlekken, zoals een voorbij rijdende motor of een voetganger of fietser die ineens in beeld komt.


Nachtmodus
NachtmodusWanneer u op de weg of door een tunnel rijdt, worden het nummerbord en omliggende omstandigheden duidelijk opgenomen. Door gebruik te maken van de SONY CMOS-sensor 'STARVIS™', is dit product geschikt voor als u 's nachts rijdt.
SONY "STARVIS" Sensor (Front and Rear)
SONY "STARVIS" Sensor (Front and Rear)A SONY CMOS sensor "STARVIS™*" is used giving you detailed image and video capture, especially at night. *Front and Rear camera on Pioneer VREC-DZ700DC.


Wide Dynamic Range (WDR)
Wide Dynamic Range (WDR)Verbetert het dynamische bereik van lichte en donkere vlakken en corrigeert de beelden, met compensatie voor over- of onderbelichting die zich kunnen voordoen wanneer de helderheid ineens verandert, bijvoorbeeld 's nachts of wanneer u een tunnel binnenrijdt of verlaat.


24/7-beveiligingsmodus
24/7-beveiligingsmodusNaast de parkeermodus wordt ook de 24/7-beveiligingsmodus* automatisch gestart om video op te nemen wanneer een botsing wordt gedetecteerd, nadat de interne batterij van de dashcamera leegraakt, zodat u uw voertuig het hele jaar rond kunt bewaken. *Voor de beveiligingsmodus is een rechtstreeks verbinding met de voeding van het voertuig vereist met behulp van de Hard Wire Kit van Pioneer.


(VREC) GPS
(VREC) GPSLeg nauwkeurig belangrijke gegevens vast zoals uw huidige positie, de voertuigsnelheid, de rijrichting en het tijdstip.


(VREC) Wi-Fi
(VREC) Wi-Fiingebouwde Wi-Fi om via de exclusieve Dash Camera-app* van Pioneer verbinding te maken met uw smartphone. Bekijk opgenomen video's of stel de dashcamera in op het scherm van een compatibele iPhone- of Android™-smartphone. * Compatibele smartphone is vereist. Beschikbaarheid van de app hangt af van uw land.


Tailgating
TailgatingWhen the distance between your car and the car behind you becomes too small, the dashcam starts to beep and record. (Optional rear camera ND-RC1 is necessary to use this function)

 

Dashcamera met één kanaal
(VREC) Full HD
160° brede kijkhoek
Nachtmodus
SONY "STARVIS" Sensor (Front and Rear)
Wide Dynamic Range (WDR)
24/7-beveiligingsmodus
(VREC) GPS
(VREC) Wi-Fi
Tailgating
Draadloze verbindingen
Beeldkwaliteit Voor: Full HD (1920 x 1080 p)
Kijkhoek Naar voor gerichte camera: Horizontaal 130°, Verticaal 68°, Diagonaal 160°
Sensor SONY 'STARVIS'
F-waarde F2.0
Framesnelheid (fps) 27,5 fps
Beeldcorrectie WDR
Cameratype Voor
Zwenkmechanisme van camera
Polarisatiefilter Optioneel (AD-PLF100)
Naar achter gerichte camera Optioneel (ND-RC1)
Scherm 2-inch Full Colour LCD
Smartphone-app 'Dash Camera Interface'-app van Pioneer
G Sensor
Geluidsopname Aan/uit
Opnamemodi Continu/Gebeurtenis/Handmatig
Tijdstip van continue opname Eerst 20 seconden, laatste 20 seconden
Tijdstip van opname van gebeurtenis Eerst 20 seconden, laatste 20 seconden
Tijdstip van handmatige opname Eerst 20 seconden, laatste 20 seconden
Opnemen bij surveillance in parkeermodus: 24/7-beveiligingsmodus 24/7, 365 dagen per jaar
Opname-indeling voor video MP4(H.264、MP3)
Foto's vastleggen
Indeling voor foto's JPEG
Datum- en tijdsinstelling
Opname van videolussen
Automatisch opnamen starten
Capaciteit van MicroSD-kaart 8 GB tot 128 GB
Compatibiliteit van MicroSD-kaart MicroSDXC/microSDHC-geheugenkaart, klasse 10
Waarschuwing voor indeling van MicroSD-kaart
Onbeperkte indeling van MicroSD-kaart
Soort batterij Super condensator
Energieverbruik Ongeveer 5 W
Voedingsspanning 12 V DC
Type stroomverbinding Bekabelde stroomkabel
Lengte van stroomkabel 5 m
Bedrijfstemperatuur -10° tot 60°
Afmetingen (B x H x D) 106,1 mm x 78 mm x 46,7 mm
Gewicht 145g (Exclusief montagebeugels, enz.)
GUI-talen (Graphic User Interface) Engels / Frans / Duits / Russisch / Spaans / Pools
Accessoires (apart verkrijgbaar) Gepolariseerde filter (AD-PLF100)
Naar achter gerichte Camera (ND-RC1)
What's In The Box Naar voren gerichte Camera / Montagebeugel /Bekabelde Stroomkabel
Beknopte Handleiding / Garantie Document / Schoonmaak Doekje

Advies: € 299,00

Vibe Blackair Powerpack

CUSTOM KIST + VERSTERKER + KABELSET (POWERPACK)

Vibe Powerbox1000.1-V9
Mono Versterker 1000W

Klasse D 1 Ohm stabiele basversterker
Inclusief afstandsbediening
Dicast-terminals

De nieuwe Vibe Powerbox-versterkerreeks is ontworpen om een ​​Vibe-versterker te kunnen bieden aan de voeding en luidspreker, subwoofer of behuizing in de Vibe-reeks. Mono, 2, 4 en 5 kanaals versterkers geven een oplossing voor elk systeem. Alle versterkers zijn voorzien van auto-sense-technologie waarmee de versterker kan worden in- en uitgeschakeld zonder dat een externe trigger van +12v nodig is bij gebruik van een ingang op hoog niveau. Kenmerkende Vibe-details en een aantrekkelijke satijnzwarte afwerking met glanzend zwarte eindplaten zorgen ervoor dat de Powerbox-reeks zich zal onderscheiden van de rest!

350w @ 4 ohm
Maximaal vermogen 2000 watt
Afmetingen (H x B x D) – 2” x 14,1” x 7,6” (50 mm x 358 mm x 194 mm
RMS @ 2Ω Mono – 700 watt
RMS @ 1Ω Mono – 1000 watt
Frequentierespons – 10Hz – 350Hz
Crossover-type - LP / Subsonic
Crossover-bereik – 10 Hz – 150 Hz
Klasse D Geëxtrudeerd aluminium koellichaam zorgt voor superieure warmteafvoer en thermische prestaties.
Basversterking gecentreerd op 45Hz, variabel van 0dB – 6dB Invoer op hoog niveau met Autosense-circuit zorgt ervoor dat de versterker kan in- en uitgeschakeld worden.

============================

Vibe BLACKAIR12D2-V7
12" Subwoofer 2250W
Dubbele spoel van 2 ohm
De Black Air 12 inch Dual 2Ω Subwoofer is voor degenen die willen dat de geluidskwaliteit luid is. De nieuwe Black Air-subwoofers bieden dynamische, nauwkeurige bas, maar met het extra volume dat u wilt om te pronken. Met behulp van dubbel gestapelde magneten, Vibe's Blackhole-stofkappen en high-roll foam-randen, biedt de Black Air 12 inch Dual 2 "subwoofer een prachtige bas, maar met de agressie van de grotere competitie-subwoofers.
2250w Peak
750w RMS
Sensitivity: 86 dB
Impedance dual 2 ohm
Frequency response: 25Hz – 850Hz
3″ 4 layer voice coil
Mounting depth: 7.5″ (190mm), mounting diameter: 11.1″ (283mm)
Enclosure volume: 1.5 – 2.5 cubic feet
Size: 12″
Configuration: Dual 2 ohm

Advies: € 999,00

Vibe Slick Powerpack

CUSTOM KIST + VERSTERKER + KABELSET (POWERPACK)

Vibe Powerbox250.2-V0
2-kanaals stereoversterker 1400W
De nieuwe Vibe Powerbox-versterkerreeks is ontworpen om een ​​Vibe-versterker te kunnen bieden aan de voeding en luidspreker, subwoofer of behuizing in de Vibe-reeks. Mono, 2, 4 en 5 kanaals versterkers geven een oplossing voor elk systeem. Alle versterkers zijn voorzien van auto-sense-technologie waarmee de versterker kan worden in- en uitgeschakeld zonder dat een externe trigger van +12v nodig is bij gebruik van een ingang op hoog niveau. Kenmerkende Vibe-details en een aantrekkelijke satijnzilveren afwerking met glanzend zwarte eindplaten zorgen ervoor dat de Powerbox-reeks zich zal onderscheiden van de rest!

Inclusief afstandsbediening
Overbrugbare kanalen bij 4 Ohm
RMS @ 4Ω Stereo: 2 x 250W
RMS @ 2Ω Stereo: 2 x 350W
RMS @ 4Ω Mono: 1 x 700W
Maximaal vermogen: 1400W
Frequentiebereik: 20Hz – 20kHz
Klasse AB eindversterkers
Actieve crossovers aan boord
Invoer op hoog niveau met functie voor automatisch inschakelen
Variabel basversterkingscircuit
Geanodiseerd geëxtrudeerd aluminium koellichaam
Klasse AB Geëxtrudeerd aluminium koellichaam zorgt voor superieure warmteafvoer en thermische prestaties.
Invoer op hoog niveau met Autosense-circuit zorgt ervoor dat de versterker kan in- en uitschakelen

=============================================

Vibe Slick12D2V0
12" Subwoofer 3000W

SLICK12D2
500 Watt RMS
3000 Watt MAX
Dubbele 2 Ohm
Grote Foam Roll Surround

Met de grootste magneetassemblage en het hoogste niveau van motorkracht ooit gezien op onze instapsubwoofers, zijn de nieuwste incarnatie van SLICK van VIBE de beste subwoofers die we ooit hebben geproduceerd.

Met behulp van onze bekende door VIBE ontworpen Torsion-mand zijn we in staat om een ​​grote spider-assemblage te huisvesten die de meeste excursie ooit levert van een subwoofer op instapniveau.

Met een hoge temperatuur 2 "(50 mm) 4-laags dubbele 2" spreekspoel, is het vermogen aanzienlijk toegenomen ten opzichte van de vorige modellen.

De geheel nieuwe halfgeperste, composiet FEA-conus gecombineerd met een brede rolgestikte schuimrand levert een krachtige lage frequentierespons met een uitstekende natuurgetrouwheid.

Krachtig • Nauwkeurig • Veelzijdig
De nieuwste revisie van de SLICK-subwoofer is onze beste tot nu toe.

Met de grootste magneetstructuur die we allemaal in dit assortiment hebben gemaakt, gecombineerd met een nauwkeurig ontworpen spreekspoel, spiderpack en conusstructuur, leveren de Slick-subwoofers nauwkeurige en diepe bas.

Alle aspecten van deze subwoofer zijn overwogen, inclusief ons gloednieuwe stofkapontwerp, ontworpen voor extra sterkte voor de conus, terwijl het een uniek tweetonig zwevend effect geeft dat nog niet eerder is gezien.

De nieuwe Slick-subwoofers hebben ook een brede rolschuimrand die een enorme excursie en levering van zelfs de laagste frequenties mogelijk maakt. Al met al de beste subwoofer uit de Slick-serie die we ooit hebben gemaakt.

• 500 Watt RMS
• 1500 watt piek
• 3000 Watt SPL (BURP)
•DUBBELE 2OHM
• Samengestelde papieren kegel
• PP Dome stofkap
• 2″ OFC-spreekspoel
• Polykatoen spin
• Gestoten achterplaat
• Butylschuim surround
• FEMM-motor
• Veerbelaste klemmen

Advies: € 599,00

Infinity REF4032CFXAM

105W 4" 2-weg luidspreker

ALLEEN VOOR GESELECTEERDE DISTRIBUTEURS

Nieuwe Reference-luidsprekers zijn ontworpen om het kenmerkende geluid van Infinity in meer voertuigen te leveren. Ze zijn voorzien van edge-driven textiele tweeters voor vloeiende, heldere hoge tonen en de grotere modellen bieden een instelbare tweeter-uitgangsniveauregeling voor optimalisatie van hoge frequenties op basis van installatielocatie of de voorkeur van de luisteraar. Extra grote Plus One™-woofers bieden meer oppervlak voor een hogere basweergave en verbeterde midrange-prestaties. Bovendien zijn onze nieuw ontworpen manden geoptimaliseerd om in de meeste luidsprekerlocaties in de fabriek te passen. Verkrijgbaar in een reeks standaardmaten—3", 4", 5-1/4", 6-1/2", 6" x 8" en 4" x 6" coaxiaal, 6" x 9" 3-weg, en 5-1/4", 6-1/2", en 6" x 9" component - ze zijn de perfecte upgrade van fabrieksluidsprekers.

Weet wat er in de doos zit
Weet wat er in de doos zit
1 x paar coaxiale luidsprekers
1 x montagetape van schuim
1x Gebruikershandleiding

Algemene specificaties
Beschrijving4" (100 mm) coaxiale autoluidspreker
Vermogen 35 W RMS, 105 W piek
Gevoeligheid (@ 2.83V)92dB
Frequentiebereik75Hz – 21kHz
Impedantie3.0 ohm


Randgestuurde tweeters van textiel

De tweeters van audiofiele kwaliteit die worden gebruikt in de nieuwe Reference-luidsprekers van Infinity leveren een vloeiend, niet-vermoeiend geluid, zelfs bij hoge uitgangsniveaus.

Instelbaar tweeter-uitgangsniveau
De grotere Reference multi-element- en componentsystemen bieden een tweeter-uitgangsniveauregeling om de systeemlineariteit te optimaliseren voor installatielocatie of de voorkeur van de luisteraar.

Plus One™ wooferconusarchitectuur
De gepatenteerde (US patent #7,548,631) Plus One™-conussen van Harman bieden een groter luidsprekerconusoppervlak dan andere conussen in zijn klasse - het resultaat is een hogere gevoeligheid, meer laagfrequente uitvoer en nauwkeurige muziekweergave.

Geoptimaliseerde framemaat
Referentieluidsprekers zijn verkrijgbaar in een reeks standaardafmetingen en hebben een compact ontwerp waardoor ze tegenwoordig op vrijwel elk voertuig op de weg passen.

Advies: € 99,95

N-Gear The Flash Juke 12

Productbeschrijving
Breng je feesten naar de next level met de The Flash Juke 12 van N-GEAR. Met deze draagbare Bluetooth speaker heb jij letterlijk het feest in de hand. Dankzij het uitschuifbare handvat en de ingebouwde accu maak je er altijd en overal een feest van. De Flash Juke 12 heeft een 12 inch woofer, een vermogen van 500 Watt en een speeltijd tot 6 uur! Verbind je telefoon of tablet via Bluetooth en zing mee met je favoriete liedjes via de bijgeleverde microfoon. De ingebouwde disco verlichting synchroniseert met de muziek en maakt van je feestje een onvergetelijk episch feest!

12 inch Subwoofer
The Flash Juke 12 is bewapend met de nieuwste N-GEAR 12 inch subwoofer. Met het maximale piekvermogen van 500 watt levert deze woofer een krachtige, diepe en robuuste bas. Geef je buren even een seintje als je de speaker aanzet!

TWS (True Wireless Stereo)
500 Watt is hard, maar dit kan nog harder. De Flash Juke 12 is namelijk voorzien van TWS (true wireless stereo). Met de TWS modus kan je twee speakers koppelen voor een nog beter en harder stereo geluid.

Bluetooth 5.0
Via Bluetooth kun je gemakkelijk je telefoon, tablet of pc koppelen om je favoriete muziek via Spotify of YouTube etc. te spelen. De Flash Juke 12 werkt met elk apparaat dat Bluetooth ondersteunt. Door de nieuwste Bluetooth 5.0 technologie verbruikt de draadloze verbinding minder energie en is de verbinding ook een stuk stabieler met een bereik van ruim 10 meter.

Draadloze N-GEAR Microfoon
Stap in de spotlights en pak je moment. De Flash Juke 12 bevat een hoogwaardige, draadloze microfoon die perfect is geoptimaliseerd voor karaoke. Met een lage latentie kanaalontwerp zing jij soepeltjes mee met je favoriete nummers. Maak gebruik van de verstelbare bas-, echo- en treble instellingen in het menu van de speaker, zodat de stemmen van iedereen die meezingt worden verrijkt. In de microfoon gaan twee AA-batterijen. Deze worden niet meegeleverd!

Plug-and-play microfoon- en instrumentingangen
Hoor de muziek niet alleen, maar voel het ook. Via de ingebouwde microfoon- en gitaaringangen kun je rechtstreeks inpluggen op de speaker om mee te zingen of te spelen met je favoriete nummers. Je kunt natuurlijk ook je eigen muziek maken. Niets is te gek met de Flash Juke 12.

Compact & Krachtig
In combinatie met de ingebouwde accu en zijn lichtgewicht is de N-GEAR Flash Juke 12 echt mobiel. Door slim gebruik te maken van de beste materialen is de speaker stevig, maar tegelijkertijd super licht en compact. Zo ben je in staat om je altijd en overal te vermaken.

Een lichtshow die synchroniseert met de beat
De Flash Juke 12 lichtshow van N-GEAR laat je feest shinen met ring- en clubverlichting en strobe-effecten die synchroniseren met de beat van je muziek. Deze unieke features zorgen voor een geweldige audiovisuele ervaring die niemand zal vergeten.

Afspelen via meerdere bronnen
Stream je muziek draadloos via Bluetooth, sluit een USB-stick aan of sluit je device aan met een aux-kabel. Met de N-GEAR Flash Juke 12 kun je je muziek afspelen op alle mogelijke manieren.

Technische specificaties

500 watt piekvermogen
Bluetooth 5.0
12” Inch subwoofer
TWS functie
Tot 6 uur afspeeltijd
MP3 afspelen via USB & & MicroSD
Opladen: 9V adapter inbegrepen
RGB Disco LED-verlichting
Audio output / AUX IN
Draadloze microfoon inbegrepen
Afstandsbediening inbegrepen
Gewicht: 7200 g
Afmetingen: 33 x 58 x 27 cm
EAN: 8720589823105
Wat zit er in de doos?

1 x N-GEAR The Flash Juke 12 Draadloze Bluetooth Speaker
1 x draadloze microfoon
1 x 9V adapter
1 x afstandsbediening
1 x handleiding
TIP: aan de bovenzijde van de speaker heb je een handige gleuf die je kunt gebruiken als telefoon en tablet houder. Zo kan je bijvoorbeeld gemakkelijk een videoclip bekijken of de lyrics afspelen van je karaoke nummers.

N-GEAR MAKES YOU MOVE!

Advies: € 179,00

Meliconi Cleaning Tower

Vloersteun voor steelstofzuiger.

Met de Meliconi vloersteun voor steelstofzuigers kan je jouw steelstofzuiger overal proper opbergen. Hij heeft 4 verschillende niveau's om de stofzuiger op te hangen, waardoor hij met zo goed als elk model compatibel is.

Door de opening in de achterkant kan de laadkabel verbonden worden met de steelstofzuiger.
Elegante en lichte aluminium structuur

Stevige basis die stabiliteit garandeert op de standaard

Ideaal om geen gaten in de muur te boren en de vele Dyson accessoires bij de hand te hebben, altijd op orde

Uitstekend kabelbeheer: de steun met oplader van de stofzuiger is bevestigd op de Meliconi standaard de kabel loopt door de achterkant kan gemakkelijk worden aangesloten op het stopcontact zonder zichtbare kabels

Advies: € 94,00

Meliconi Base Torre Slim L45

Stapelkit

De Meliconi Base Torre Slim L45 is een stapelkit van techno-polymeer om de wat minder diepe wasmachines en droger te stapelen. Universeel ontwerp, compatibel met de meeste wasmachines en drogers met voorlader, 60 cm breed en tot 46 cm diep

Ruimtebesparing & stabiliteit
Met een stevige constructie waarbij de Meliconi Base Torre Slim L45 een maximaal gewicht kan dragen tot 250kg stapel je moeiteloos je droger bovenop je wasmachine. Hierdoor ontstaat er gelijk extra ruimte. Door gebruik te maken van versterkt ultrasterk technopolymeer, garandeert deze stapelkit stabiliteit aan beide apparaten. Inclusief veiligheidsgordel van 6 meter met metalen gesp, de set bevat geen knoopsgaten voor de gordel.

Alle voordelen op een rij


Compatibel met de meeste wasmachines & drogers
Geschikt voor apparaten van 60 cm breed, tot 46 cm diep
Maximaal draagbaar gewicht: 250kg
Ruimtebesparend
Extra stabiliteit voor de apparaten
Inclusief veiligheidsgordel
Voorgemonteerd en snel te installeren

Advies: € 49,00

Meliconi Base Wash Pro

Trilling Demper

Met de Base Wash Pro van Meliconi verplaats je wasmachines en drogers moeiteloos en zonder de vloer of het onderstel van je wasmachine te beschadigen. Het metalen onderstel verplaatst je gemakkelijk door de wieltjes. Verder is het onderstel voorzien van een trilling-dempende voet waardoor je vervelende geluiden aanzienlijk vermindert.

Specificaties

Maximale capaciteit 250 Kg
Uitschuifbaar in de diepte van 38 tot 60 cm
Rubberen voetjes absorberen trillingen en verminderen het geluid
Verwijderbare zijremmen om het apparaat te immobiliseren
Afmeting L60xB44 / 60cm
Hoogte 3,6cm. met verhoogde wielen 4 cm

Advies: € 69,00

HULP NODIG?

WhatsApp Bel mij terug