Bekijk alle producten

Producten per pagina: 10 | 20 | 50 | 100 | Alle

JBL Stage3 Complete Line-up

High Performance
Multi-element speakers

Features and Benefits
Plus One™ Woofers Cones
Harman’s patented (US patent #7,548,631) Plus One™ polypropylene woofer cones provide increased cone area of up to 35% by moving the attachment point between the surround and the frame outward. The benefit of this technology is an increase in overall efficiency by up to 2dB. This provides superior output and performance when used as an upgrade to a factory system and also for a pure aftermarket system with outboard amplification.

Edge-driven dome tweeter
Edge-drive dome tweeters on 6-1/2" component system and 6" x 9"
3 way speakers deliver broader and smoother high frequency response.

Engineered to Fit
Close attention to fitment is paramount to the success of this speaker family.

External Crossover with 0/+2dB Tweeter level control
The Stage3 6-1/2" component systems feature external crossovers to precisely manage frequency distribution between the mic-woofer and tweeter. To allow for further system tuning, a 0/+2dB tweeter level control has been providing allow for adjustment based on tweeter location.

Vented basket Frame design

The super-rigid vented baskets help to cool the voice coils making for a reliable speaker. Not only do these look cool but they provide a real world benefit by wicking heat way from the motor structure almost like a fan as the cone moves through its stroke. The benefits are lower distortion at high output levels, a longer lasting speaker and higher power handling.

Competitively Tuned
For most brands, off-the-shelf speakers and a cursory approval of frequency response curves are good enough. That’s not the case with JBL. We don’t only listen to our speakers against the competition – we voice them against each other to ensure each line has the consistent JBL sound signature that’s known and sought out by those who care about their audio. This is just part of an extensive development process undertaken by some of the best transducer engineers in the world to provide the finest listening experience at any price point. 

In the set:
4x 
Stage3 427 - 10cm Speaker
4x Stage3 527 - 13cm Speaker
4x Stage3 627 - 16cm Speaker
4x Stage3 607C - 16cm Component system
4x Stage3 6427 - 6x4" inch Speaker
4x Stage3 8627 - 8x6" inch Speaker
4x Stage3 9637 - 9x6" inch Speaker

Advies: € 1.880,00

JBL Stage2 Complete Line-up

Betaalbare Multi-element
Luidsprekers en componentensystemen

Upgrade voor fabrieksmontages voor geweldige JBL-audioprestaties.
Stage2 Series-luidsprekers zorgen tegen een verrassend betaalbare prijs voor een JBL-concertervaring in uw auto, busje of SUV. De Polypropyleen Woofer zorgt voor sterke prestaties met geweldige uitbreiding aan het lage uiteinde en een strak middenbereik. De woofer is gecombineerd met een PEI gebalanceerde dometweeter, wat zorgt voor scherpe, hoogwaardige frequenties. De extra bonus van de Stage 2-serie is het frameontwerp van JBL, dat speciaal is gemaakt voor de meeste fabrieksopeningen, zodat het voertuig, de montagelocatie of luidspreker niet hoeven te worden aangepast.

Functies en eigenschappen
JBL-merkuitstraling
Wij hebben nu een merkuitstraling die is terug te zien in al de overige producten van het uitgebreide portfolio van JBL. Het gewaagde gehoornde logo op de tweeterbrug is hier een reflectie van.

Injectie-gevormde polypropyleenconus
De polypropyleen wooferconus van Stage2-luidsprekers is gemaakt voor superieure stijfheid en gevoeligheid. Het resultaat is verbeterde lage frequentie-uitvoer en een rijker, meer robuust muzikaal karakter.

Externe Crossoverbehuizing (alleen Stage2 604C)
De Stage2-componentsystemen bieden externe crossoverbehuizingen, die extra ruimte bieden voor verfijnde circuits en geavanceerde tweeterbescherming.

Competitieve tuning
De meeste merken vinden standaard luidsprekers en een oppervlakkige goedkeuring van de frequentieresponscurves goed genoeg. JBL denkt daar anders over. Wij vergelijken niet alleen onze luidsprekers met die van onze concurrenten. Wij vergelijken ze ook met elkaar, om te verzekeren dat elke serie het vertrouwde JBL-geluid heeft waar wij bekend om staan en dat zo geliefd is bij mensen die houden van audio. Dit is slechts een onderdeel van een veelomvattend ontwikkelingsproces dat wordt uitgevoerd door een aantal van ‘s werelds beste luidsprekertechnici, om ongeacht het prijsniveau altijd de beste luisterervaring te kunnen bieden.

Strikte betrouwbaarheidstests
JBL Stage2-luidsprekers moeten omgevingstesten doorstaan waar andere luidsprekers niet tegen bestand zouden zijn. JBL bevriest ze, warmt ze op, schudt ze, bestraalt ze met ultraviolet licht en laat ze dagenlang op volledig vermogen draaien.

Value engineered
Onze technici hebben de Stage2 Series-luidsprekers speciaal ontworpen voor het leveren van geweldig JBL-geluid tegen een betaalbare prijs.

In de set:
4x 
Stage2 424 - 10cm Speaker
4x Stage2 524 - 13cm Speaker
4x Stage2 624 - 16cm Speaker
4x Stage2 604C - 16cm Componenten syteem
4x Stage2 9634 - 6x9"inch Speaker

Bij een afname van de complete set heeft u een inkoopvoordeel van maar liefst 10%.

Advies: € 1.040,00

Ridaz Batman Slaapmasker

Slaapmasker
100% katoen

Het Batman kinder-slaapmasker blokkeert al het licht en is zacht en comfortabel.
De hoofdband is verstelbaar en je kunt het slaapmakser wassen op 30 graden.

Advies: € 19,95

Ridaz Superman Slaapmasker

Slaapmasker
100% katoen

Het Superman kinder-slaapmasker blokkeert al het licht en is zacht en comfortabel.
De hoofdband is verstelbaar en je kunt het slaapmakser wassen op 30 graden.

Advies: € 19,95

Ridaz Wonder Woman Slaapmasker

Slaapmasker
100% katoen

Het Wonder Woman kinder-slaapmasker blokkeert al het licht en is zacht en comfortabel.
De hoofdband is verstelbaar en je kunt het slaapmakser wassen op 30 graden.

Advies: € 19,95

Ridaz VW Mood nachtlamp

Officieel gelicentieerde VW Camper LED nachtlampje/Moodlight

s u favoriete klassieke camper in welke kleur of een fase in welke u maar wilt! stop 3 batterijen(AAA) in het apparaat en u kunt genieten van het licht. De lamp is portable en kan dus ook echt rijden door de wieltjes.

Geļnspireerd door de legendarische VW campervan, is dit een geweldig cadeau om de geest van de Open Road naar huis te brengen. Het licht wordt gevoed door 3 x AAA batterijen.

Het licht heeft een touch on/off-functie, dus om in te schakelen drukt u gewoon op de bovenkant van het lampje. Door op het lampje te tikken wordt het verlicht in een van de volgende 7 kleuren-rood, roze, paars, blauw, groen, glazuur en wit.

Kenmerken:
Officieel gelicentieerde Volkswagen product
Gevormd als een klassieke T1 VW Camper van
Volledig roterende wielen die het mogelijk maakt om te worden gebruikt als een duw langs speelgoed
LED-lampjes betekenen dat het energieverbruik erg laag is
Aangedreven door 3 x AAA batterijen (niet meegeleverd)
Faserings kleur stemming licht-Kies uit rood, roze, paars, blauw, groen, glazuur en wit licht
Zet het licht aan/uit via schakelaar op de basis
Schakelt automatisch uit na 30 minuten om batterijvermogen te sparen

Inhoud:
Volkswagen T1 campervan moodlight
Instructieboekje
Afmetingen: 14 CM x 20,2 CM x 13,5 CM

Advies: € 39,95

PIONEER GM-ME500x1

Monoblock
1600 Watts

De GM-ME500X1 van Pioneer is een Marine Class-D digitale versterker die speciaal werd ontworpen voor mariene omgevingen, met eigenschappen als een speciale verflaag, beschermkappen voor de zijpanelen en RCA-aansluitingskappen.

Om te voorkomen dat het circuit van de GM-ME500X1 digitale versterker van Pioneer wordt uitgeschakeld, is het uitgerust met een "Protection Control System" dat de interne temperatuur meet en het ingangsniveau automatisch hierop afstemt. De stabiele, duurzame schakeling vermindert het risico op een hoog ingangsvermogen en zorgt voor een aansluiting van 1 Ω. Dit ontwerp biedt meer flexibiliteit zodat er meerdere subwoofers op een systeem kunnen worden aangesloten.

Voor nog meer flexibiliteit garandeert de automatische signaaldetectie en inschakelfunctie een eenvoudige installatie. Het ingangssignaal wordt automatisch gedetecteerd en schakelt de versterker in en uit wanneer deze op de lijningang van de luidspreker is aangesloten.

Variabele LPF (Low Pass Filter) betekent dat u de geluidsfrequentie kunt aanpassen volgens de kenmerken van de subwoofer en de persoonlijke voorkeuren van de luisteraar. De GM-ME500X1 omvat ook een bedrade Bass Boost-afstandsbediening.

De witte kleur en bovenplaat met haarlijneffect geven de GM-ME500X1 een strakke vormgeving en zorgen voor een nog sterker gevoel van een hoogwaardige afwerking, met in totaal 1.600 W.

Advies: € 329,00

PIONEER GM-ME400X4

4-Kanaals versterker
800 Watts

De GM-ME400X4 van Pioneer is een Marine Class-D digitale versterker die speciaal werd ontworpen voor mariene omgevingen, met eigenschappen als een speciale verflaag, beschermkappen voor de zijpanelen en RCA-aansluitingskappen.

Om te voorkomen dat het circuit van de GM-ME400X4 digitale versterker van Pioneer wordt uitgeschakeld, is het uitgerust met een "Protection Control System" dat de interne temperatuur meet en het ingangsniveau automatisch hierop afstemt. Dit ontwerp biedt meer flexibiliteit zodat er meerdere subwoofers op een systeem kunnen worden aangesloten.

Voor nog meer flexibiliteit garandeert de automatische signaaldetectie en inschakelfunctie een eenvoudige installatie. Het ingangssignaal wordt automatisch gedetecteerd en schakelt de versterker in en uit wanneer deze op de lijningang van de luidspreker is aangesloten.

Variabele HPF (High Pass Filter) en LPF (Low Pass Filter) betekent dat u de geluidsfrequentie kunt aanpassen volgens de kenmerken van de luidspreker, de subwoofer en de persoonlijke voorkeuren van de luisteraar.

De witte kleur en bovenplaat met haarlijneffect geven de GM-ME400X4 een strakke vormgeving en zorgen voor een nog sterker gevoel van een hoogwaardige afwerking, met in totaal 800 W.

Advies: € 349,00

PIONEER PARTYBOAT PACK COMPLETE

MARINE RADIO 
MONO AMP
FOUR  CHANNEL AMP
FOUR SPEAKERS
TWO WOOFERS

ROCK THE BOAT!

SPLASH AND PLAY

Advies: € 1.499,00

PIONEER PARTYBOAT DOUBLE SUB

1 X MONO AMP
2 X 10 INCH SUBWOOFER
BIG BASS

Advies: € 699,00

HULP NODIG?

WhatsApp Bel mij terug